Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk yada buraktan biri giderse diğeride gider emin olun birbirlerinden güç alıyorlar selçuk leicestera kitlenmelidir.

yeni bir transfer nöbeti açalım modlara sesleniyorum yeni yıla yeni çöpsüz bir sayfa açalım

Gerçekler acıdır hayal kurmak bedava istediğini yaz.

Öyle adamlar alamayacaklarını biliyorum da eğer şöyle kadro yapacağız böyle farklı Galatasaray olacak diyorlarsa açacaklar gömüyü.

Ama muhtemelen ellerinde 10 lira varsa 5 e bölüp 5 tane vasat adam alacak ve tam 5 transfer yaptık diyecekler

Denizlinin taraftarla tekrar bütünleşeceğiz lafı havada kalacak zira taraftara heyecen verecek hiçbir gelişme olmayacak

Selçuk haberi yalan geçen seneki texti kullanmışlar şimdi arayıp bulamamda onun konusunu açmıştım

Öyle adamlar alamayacaklarını biliyorum da eğer şöyle kadro yapacağız böyle farklı Galatasaray olacak diyorlarsa açacaklar gömüyü.

Ama muhtemelen ellerinde 10 lira varsa 5 e bölüp 5 tane vasat adam alacak ve tam 5 transfer yaptık diyecekler

Denizlinin taraftarla tekrar bütünleşeceğiz lafı havada kalacak zira taraftara heyecen verecek hiçbir gelişme olmayacak

Ya hiç bişey yapamıyolarsa gitsinler denayeri nasıl aldılarsa büyük takımlarda oynamayan oyuncuları kiralasınlar bunların alıcakları dandik oyunculardan daha fazla katkı gösterirler hemde göndermek için uğraşmayız.

Mbiayı alalım Donku almayalım Kasımpaşayı ekelim,Carrilloyu alalım Tannaneyi almayalım Heraclesi ekelim,Wieli alalım Rhijni almayalım Ajaxı ekelim,Tabi ekme olayı işin süsü kadromuzu çok değiştirir bu transfer tercihleri.

En iyisi biz sogan patates ekelim. En azindan karnimiz doyar.

2016 mesajım umut sabri hamit semih jem eray burak ve daha niceleri 2016ya gelmezler inş
herkese hayırlı yıllar

Son düzenleme:
ANDREJ KRAMARIĆ bu adamı paylaşan kişi kaynağını yazabilir mi

Yılbaşını vicdanlı olan hiç kimse kutlamaz ülkenin batısı zevki sefa içinde kutlarken ülkenin doğusunda insanlar ölmekte asker , polis, masum siviller... YAZIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt