Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Handan abla cok iyi kalecidir yalniz. Nasil + 10 verir Inter anlamadim

ya millet buraktan kalitelisi alınamayacağı için burak satılmıyor diyor,abi buraktan kalitesizi olamaz gidersin düşük profil afrikalı forvet alırsın senin elinde seviye atlar bu ne cahil bir futbol anlayışıdır,burak zarardan başka bir şey vermiyor

CXl9CMKW8AAqOLx.jpg

Muslera imzayı atmış

Seni unutmayacağız

Yalandır doğru ise ben razıyım Muslera ile Handanoviç arasında fark yok bence ve + 10 milyon

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olay gerçek farz edip yorum yapacam. Diyelimki fark yok. Farkı olmayan adama niye 10 üstüne koyup almak istiyorlar. keriz mi bunlar

olay gerçek farz edip yorum yapacam. Diyelimki fark yok. Farkı olmayan adama niye 10 üstüne koyup almak istiyorlar. keriz mi bunlar

handanovicin sözleşmesi bitiyor o yüzden giderken bir fayda sağlasın diye böyle bir teklif yapmış olabilirler ama,musleradan önce satılması gerekenler var önce onlar gitsin

Bende anlamadım ama şuan için nakit para için çok iyi olurdu ama Muslerabu takımdan gitmemeli
Valla bilemiyorum gitsin mi gitmesin mi, 5 sene oldu nerdeyse bu takima geleli, adamda gitmek istiyorsa artik anlayabilirim yani. Inter bu teklifi gercekten yaptigisa, bundan daha iyi bir teklif alacagimizi dusunmuyorum

handanovicin sözleşmesi bitiyor o yüzden giderken bir fayda sağlasın diye böyle bir teklif yapmış olabilirler ama,musleradan önce satılması gerekenler var önce onlar gitsin

Sözleşmesi bitiyorsa durum değişir tabi o yüzden vermiş olabilirler o kadar ama dediğim gibi muslera bu takımdan gitmemeli hatta bizde bırakmalı futbolu buffon gibi uzun seneler kalmalı

Valla bilemiyorum gitsin mi gitmesin mi, 5 sene oldu nerdeyse bu takima geleli, adamda gitmek istiyorsa artik anlayabilirim yani. Inter bu teklifi gercekten yaptigisa, bundan daha iyi bir teklif alacagimizi dusunmuyorum

İnter Muslera'nın gitmesi klüpmü bence diil. Zaten kendisininde hayali IPL gidecekse oraya gitsin

Bugün Selçuk'a gitsin diyenler dün meloyu da istemeyenlerdi şimdi en çok onlar melo ah melo diyor arkadaş önce Selçuk Melodan iyi onu geçtim onun düzeyinde adam alırsın sonra melo Selçuk gitsin dersin nasıl bir düşünce yapısı var merak ediyorum Burak umut falan felaket tamam da be Selçuk olcan bu sene iyi oynayan iki adam adları çıkmış gitsin he gitsin sonra Melodan sonra Selçuk diye ağlamayın mbia gelsin imza atsın gitsin dersin anlarım kimse yok saçma sapan alma potansiyeli yüksek bir klüpte Selçuk gitsin herkes Hamza oldu son dönemlerde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt