- 12 Temmuz 2009
- 60.955
- 24.255
- 3.138
Handan abla cok iyi kalecidir yalniz. Nasil + 10 verir Inter anlamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalandır doğru ise ben razıyım Muslera ile Handanoviç arasında fark yok bence ve + 10 milyon
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya ben onu geçen yazdan blokladım.Tüm yaz saçma sapan yorum yaptı,sonra transfer sezonu bitince ortalıkta yoktu.Yeni transfer sezonu başlayınca tekrar ortaya çıkmışBu adam zenci sever korkulur bundan, Muslera'yı bile sattı Chedjou için.ley:
Emre Mor kim yahu
Yalandır doğru ise ben razıyım Muslera ile Handanoviç arasında fark yok bence ve + 10 milyon
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olay gerçek farz edip yorum yapacam. Diyelimki fark yok. Farkı olmayan adama niye 10 üstüne koyup almak istiyorlar. keriz mi bunlar
Handan abla cok iyi kalecidir yalniz. Nasil + 10 verir Inter anlamadim
Valla bilemiyorum gitsin mi gitmesin mi, 5 sene oldu nerdeyse bu takima geleli, adamda gitmek istiyorsa artik anlayabilirim yani. Inter bu teklifi gercekten yaptigisa, bundan daha iyi bir teklif alacagimizi dusunmuyorumBende anlamadım ama şuan için nakit para için çok iyi olurdu ama Muslerabu takımdan gitmemeli
handanovicin sözleşmesi bitiyor o yüzden giderken bir fayda sağlasın diye böyle bir teklif yapmış olabilirler ama,musleradan önce satılması gerekenler var önce onlar gitsin
Valla bilemiyorum gitsin mi gitmesin mi, 5 sene oldu nerdeyse bu takima geleli, adamda gitmek istiyorsa artik anlayabilirim yani. Inter bu teklifi gercekten yaptigisa, bundan daha iyi bir teklif alacagimizi dusunmuyorum

#Leicester are interested in signing Galatasaray midfielder Selcuk Inan (if Inler will go to Schalke) #LCFC
Kaptan gidiyor ciddili![]()
#Leicester are interested in signing Galatasaray midfielder Selcuk Inan (if Inler will go to Schalke) #LCFC
Kaptan gidiyor ciddili![]()
Yukarda Patodada aynı haberi yaptın hesapta olmayan tweetleri varmış gibi gönderip eline ne geçiyor ?