Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ust duzey golcu ve on libero şart.En azindan Avrupada bisey yapalim bari ligde havluyu çoktan attik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ust duzey golcu ve on libero şart.En azindan Avrupada bisey yapalim bari ligde havluyu çoktan attik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek'te şart.

Transfer-Ched-Denay-Carole
-------Transfer-Selçuk-------
Podolski---Sneijder---Gross
------------Transfer-------

sağ bek , ön libero ve forvet kesin gelecektir. aslında kanat ihtiyacımızda var ama ben sanmıyorum oraya bi transfer yapılacağını

morinho manu'da.

cok sağlam kapıya kazığı bagladı. zaten en büük hayaliydi..

DUYURU : Bugün saat 18'de SATILMIŞ medyaya yönelik bir TT çalışması yapılacaktır.Destek olursanız seviniriz.

Tweetçiler göreve

Ultraslan, PSG'nin pankartına "Zaten Burdayız" pankartıyla cevap verdi
CWwFhfJWcAAB7QN.png

o degilde su chicarito sorsan begenmeyiz adam bayer leverkusen'de döktürüyor valla

SON DAKİKA | Kasmpaşa başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz, Ryan Donk'un Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti. (Ajansspor)

Zorla dayattınız ya şu Donk'u helal olsun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk Donk başka adamı yok, Türkiye liginden Tabatalar Emenikeler Amrabatlar hangi yabancı yaramış mal kafalılar, Avrupada kendini kanıtlamış De Jong Mikel dururken ne diye böyle gerzeklerin peşinden koşuyorlar?

Galatasaray futbol klübü batmış durumdadır şimdi denizli ile birlikde bu batmış klüp tamamen batırılıyor,donk monk alsınlar başlarına çalsınlar koskoca klüp bu kadar rezilce nasıl yönetilir,takımın catır catır orta sahaya ihtiyacı varken utanmaz herifler 30 yaşında stoper alıyorlar orta sahaya.. pes pes pes...

Rakipten top kazanma konusunda 18 takim arasinda 14. Siradayiz.

Tr liginde en cok ikili mucadele kazanan donk'u almak dogru olacaktir.

Yasindan dolayi gunu kurtarma transferi diyebiliriz ama suan bu yonetim ve teknik heyetle yapabilecegimiz en iyi is gunu kurtarmak olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt