Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Gaziantepspor Muhammet Demir için Galatasaray'dan 3 milyon euro + Sinan Gümüş (1.5 yıl kiralık) ve Jem Karacan'ı istedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany ne bizde ne bizden sonra gittiği 50 yerde hiç bir halta yaramadı. Hemen yolladılar herifi bu herif adam değil diye. 3.5 milyon patladı bir tarafımızda.
Hamitte işte hastanede, revirde geçen 4 yıl. Bize 15 milyon euroya mal oldu herif.
Bu bonservis rakkamları bir de Sabri-umut-Pandev, Dzemaili gibi ilavelerle ve maaşları katarak bakarsak net olarak ortaya skandal çıkar.
İnsanın içi acıyor ya. Resmen GS ın tonlarca parası çöpte. Bu konuda Ünal Aysalın yatacak yeri yok.
Gaziantepspor Muhammet Demir için Galatasaray'dan 3 milyon euro + Sinan Gümüş (1.5 yıl kiralık) ve Jem Karacan'ı istedi.
yabancı sınırı kalktı hala yerli oyuncu peşindeyiz..Dünkü 11'imize baktım 4 savunma yerli bilal-yasin umut etti 7 yerli oyuncu...Hadi sakat-cezalıdan 7 yerli oynattık desek cezalılar da selçukla burak .. Bu kadar berbat bir planlama yapmak cidden başarıdır.. Şimdi gideriz gürayı muhammedi donku alırız.
hocam karcemarskas ve dany'yi antep döneminde takip ederdim..Alınmasını çok istemiştim ikisinin de ne yalan söyleleyim.Dany çok hızlıydı fiziğini iyi kullanıyordu topla cambaz gibi oynuyordu..Ama şunu hesap edememişiz orası antep burası Galatasaray.. Dany'nin antep performansı kesinlikle transfer edilmeye değerdi bakmayın elimizde patladı sonunda..
Akhisar'ın attığı 1. Gol sonrası Muslera'nın Semih'e attığı bakış....
![]()
Eren derdiyok iyi bir performans çiziyor bizim burak ve umuttan kat ve kat iyi bence donkla eren alınabilir umut+jem karacan+2milyona
Burak Yılmaz, kulüp doktorumuz Op. Dr. Yener İnce ile beraber birtakım testlerden geçmek üzere İtalya'ya gitti.
Hamit Altıntop, kendisi için hazırlanan program dâhilinde kontrol amaçlı olarak Almanya'ya gitti.
Jason Denayer, takımdan ayrı bireysel çalışma yaptı.