Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaziantepspor Muhammet Demir için Galatasaray'dan 3 milyon euro + Sinan Gümüş (1.5 yıl kiralık) ve Jem Karacan'ı istedi.

Dany ne bizde ne bizden sonra gittiği 50 yerde hiç bir halta yaramadı. Hemen yolladılar herifi bu herif adam değil diye. 3.5 milyon patladı bir tarafımızda.

Hamitte işte hastanede, revirde geçen 4 yıl. Bize 15 milyon euroya mal oldu herif.

Bu bonservis rakkamları bir de Sabri-umut-Pandev, Dzemaili gibi ilavelerle ve maaşları katarak bakarsak net olarak ortaya skandal çıkar.

İnsanın içi acıyor ya. Resmen GS ın tonlarca parası çöpte. Bu konuda Ünal Aysalın yatacak yeri yok.

hocam karcemarskas ve dany'yi antep döneminde takip ederdim..Alınmasını çok istemiştim ikisinin de ne yalan söyleleyim.Dany çok hızlıydı fiziğini iyi kullanıyordu topla cambaz gibi oynuyordu..Ama şunu hesap edememişiz orası antep burası Galatasaray.. Dany'nin antep performansı kesinlikle transfer edilmeye değerdi bakmayın elimizde patladı sonunda..

Gaziantepspor Muhammet Demir için Galatasaray'dan 3 milyon euro + Sinan Gümüş (1.5 yıl kiralık) ve Jem Karacan'ı istedi.

yabancı sınırı kalktı hala yerli oyuncu peşindeyiz..Dünkü 11'imize baktım 4 savunma yerli bilal-yasin umut etti 7 yerli oyuncu...Hadi sakat-cezalıdan 7 yerli oynattık desek cezalılar da selçukla burak .. Bu kadar berbat bir planlama yapmak cidden başarıdır.. Şimdi gideriz gürayı muhammedi donku alırız.

Kadroda çöp var, kazma var, futboldan uzak dolu adam var, bir de elimizde kronik sakat Hamit varken yeni bir kronik sakata yer yok. Muhammet kalsın kaldığı yerde.

Son 5 senede Anadolu dan aldığımız topçuların herhalde yüzde 90'ı falan çöp çıkmıştır ama hâlâ vazgeçmiyor millet çöplerin peşinden gitmeye. Kimse yok Burak dan yok umut dan beter olamaz diye bir kritere göre futbolcu beğenmesin, bu ikisi zaten kriter ve kıyas olamaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yabancı sınırı kalktı hala yerli oyuncu peşindeyiz..Dünkü 11'imize baktım 4 savunma yerli bilal-yasin umut etti 7 yerli oyuncu...Hadi sakat-cezalıdan 7 yerli oynattık desek cezalılar da selçukla burak .. Bu kadar berbat bir planlama yapmak cidden başarıdır.. Şimdi gideriz gürayı muhammedi donku alırız.

Yerli ilk transfer Vedat Muriqi

Muhammet'i almayız büyük ihtimal

Ya adamı katil edecekler yerli almayın ulan artık.

Yabancı sınırı kalksın diye kıçını en fazla yırtan kulüp bizdik, sonra nihayet isteğimiz gerçekleşti ve biz bu karardan ligde EN AZ faydalanan takım olduk.

Ulan Hamza ulan Dursun ulan çapsız işbilmez beceriksiz yönetim Allah belanızı versin sizin.

Biraz akıllı olun ya, biraz global düşünün biraz SÜPERlig dışında futbol izleyin, lokal ligin ne kadar kötü olduğunu görün.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
M.Demir'in kariyeri sakatlıklar ile gecti. Müzmin sakat olmadıgının garantisi var mı ?

Ünal Aysal | Ben bu kulübe 11 yaşında girdim. Hayatımda bir sürü ödül aldım ve Galatasaray başkanlığı benim için en büyük ödüldü.

Akhisar'ın attığı 1. Gol sonrası Muslera'nın Semih'e attığı bakış....
CWvFP92W4AAzb5z.jpg

Gross'u ikna etsinler. Yerli olmasın mümkünse. Sınırlama izin veriyor muydu bilmiyorum.

.................Muslera
Gross - Denayer - Chedjou/Hakan - Carole
........Rode - Donk - Sneijder
......Carrillo - Kiesling - Podolski

hocam karcemarskas ve dany'yi antep döneminde takip ederdim..Alınmasını çok istemiştim ikisinin de ne yalan söyleleyim.Dany çok hızlıydı fiziğini iyi kullanıyordu topla cambaz gibi oynuyordu..Ama şunu hesap edememişiz orası antep burası Galatasaray.. Dany'nin antep performansı kesinlikle transfer edilmeye değerdi bakmayın elimizde patladı sonunda..

Ben de ne yalan söyliyim arkadaşlarıma Dany alınmasın, Yiğit alınmasın, Salih alınmasın diye az buz dememiştim.

Hele iş stopere gelince benim yaşım gereği idolüm adı "Centilmen" olan Gentileler, Bergomiler, Tardellilerdir. Adamlar kasabın futbol sahasına yansımış halidir. Rakip santraforlara analarından emdiği sütü burnundan getiren, acımasız, gaddar adamlardır!! :) (Tardelli ilk ön libero deyimini hak eden bir defansif orta saha kasabıdır mesela!!:)

Ben bu yüzden Bülent Korkmazı çok ayrı yere koyarım. Büyük kaptan, kendi vücudunu rakibin vücuduna çarpa çarpa, dirsekle, zamanlama ile rakip santrafoları yıldıran gerçek bir stoperdir. Dany, Ched, Semih gibi adamları seyredince ben bu adamların iyi stoper olma şanslarını hep sıfır gördüm. Burada Eğer Popescu gibi biri yumuşak ama iyi oyun kuran ve zamanlaması,pozisyon alması kusursuz bir oyuncu ise yanındaki mutlak bir "Korkmaz" tipi taşıması gerekiyor.

Eğer bu yumuşak olan Ched ise ki o da çok zamanlama hatası, pozisyon hatası yapıyor ne yazıkki, diğeri yani Semih, Mutlaka ama mutlaka çok sert stoper olması gerekirken herif ayakta duramayan vitaminsiz, pozisyon bilgisi sıfırın altında tıknaz biri!!!

işte bu şekilde baktığımdan Dany de stoper mtoper olamazdı benim için hayatta!

Son düzenleme:
Eren derdiyok iyi bir performans çiziyor bizim burak ve umuttan kat ve kat iyi bence donkla eren alınabilir umut+jem karacan+2milyona

Eren derdiyok iyi bir performans çiziyor bizim burak ve umuttan kat ve kat iyi bence donkla eren alınabilir umut+jem karacan+2milyona

kat kat neyi iyi ? dersin suarez.

umut tarzı bir santrafor, presci yani. yası baz alınırsa evet hem umut hem burak'a oranla daha iyi bir secenek ama üst düzey bir santrafor mu ? net olarak degil.

Burak Yılmaz, kulüp doktorumuz Op. Dr. Yener İnce ile beraber birtakım testlerden geçmek üzere İtalya'ya gitti.

Hamit Altıntop, kendisi için hazırlanan program dâhilinde kontrol amaçlı olarak Almanya'ya gitti.

Jason Denayer, takımdan ayrı bireysel çalışma yaptı.

.-.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt