Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan yazmıyıcaktımda neyse

bu ligden aldığın her adam başarılı olacak diye bi kaide yok ,başarısız olacak diyede

ama bariz bi şekilde bu ligden aldığın adamın çoğunlukla tutmadığı gerçeği var yerli+yabancı

sen u20 demi ne patlama yapan bi adama 12 m euro verip gerilettin zar zor 1 milyona kiraya verdin (bruma)

senin hem camianın hemde ülkedeki futbol sisteminin adamı geliştiriyimde satıyım gibi bi lüksüde+yapabiliteside yok

adam hala 8 milyona alalım satalım diyo yahu

Donk tamamış Eren derdiyokuda alacakmışız oldu olacak Biseswar ıda alak sonuçta Türkiye liginin adam geçen kaliteli yabancılarından, sağ bekte türkiye liginden bakalım 4 5 milyone verelim. tamam ne güzel el birliğiyle takımın annsını ağlatırız artık. Bu krizden sonra mali yapıda topalanmaz gayri 10 senedir bir şampiyonluk bekleyen bjk taraftarına döneriz.

Donk tamamış Eren derdiyokuda alacakmışız oldu olacak Biseswar ıda alak sonuçta Türkiye liginin adam geçen kaliteli yabancılarından, sağ bekte türkiye liginden bakalım 4 5 milyone verelim. tamam ne güzel el birliğiyle takımın annsını ağlatırız artık. Bu krizden sonra mali yapıda topalanmaz gayri 10 senedir bir şampiyonluk bekleyen bjk taraftarına döneriz.

süper ligden sadece donk alınacak. avrupa'dan sağ bek-açık ve santrafor gelecek..

rahat olun..

Takımda o boyda 4-5 tane stoper var zaten. Stoper uzun boylu olmasa bile hava toplarında kuvvetli olacak.

Aynen oyle. Onemli olan boyu degil islevi! ;)

Buyuk kaptan havada karada suda da buyuk kaptandi.

Semihe bakiyorum bir stoperde olmamasi gereken tum ozelliklere sahip masallah!! Ben hayatimda Semih kadar yerlerde surunen 2. bir stoper tanimiyorum.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Caceresi almamız lazım ki savunma hattımiz güçlendi

Denayer - Caceres CL'DE rahat oynar methinks

donk-umud takası olacakmış,eren derdiyoku da para+takasla alacakmışız

Mustafa Denizli Hamzaoğlu bunlar kim ki anamızın ligi dışında takip ettikleri lig mi varda oralardan oyuncu isteyecekler.

Süper ligden Anadolu'dan alınacak tek adam Donk gerisi traş yeni umut bulutlar yektalsr olur

Rıza Çalımbay: "Donk'un sezon sonu sözleşmesi bitiyor. İstediği parayı da karşılayamıyoruz. Bugün yarın son karar verilir her şey netleşir."

hayırlı olsun, rıza'nın umut'u da istemesi ayrı sevindirici olay.
bide eren'i koparırsak ki fanatiğin habere göre jem, tarık, umut 3lüsü + 1.5milyona Eren ve Donk'u alıyormuşuz.

Forvet alacagiz gibi görünmüyor. Donk+vasat bir sag bekle muhtemelen transferi kapatiriz.

Rıza Çalımbay: "Donk'un sezon sonu sözleşmesi bitiyor. İstediği parayı da karşılayamıyoruz. Bugün yarın son karar verilir her şey netleşir."

bide eren'i koparırsak ki fanatiğin habere göre jem, tarık, umut 3lüsü + 1.5milyona Eren ve Donk'u alıyormuşuz.
abi eren ve burak yedmez yine de..

********************* spor müdürü Yazmış Rıza Çalımbay demiş ki Denizli umutu vermek istemedi sanırım konuşmuş böyle bir şey varsa hele hem donk al hem umut dursun bir de 3 puanda denayeri de istemiyorum görünce batsın yapacağın Değişimi dedim korkuyorum ya bu adam değişim derken forveti 3 Türk ikisi zaten umut Burak orta saha sadece donk ve kıytırık bir bek Alıp bir iki adı duyulmayan elamanı gönderir al sana değişim der Denizli ve yönetimde bu potansiyel fazla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eksik okumuşsun kardeş aynı röportajda Denizli dede umutu vermediğini söylemiş Rıza

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt