Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi eren ve burak yedmez yine de..

Burak bu halde kalmayacaktır diye düşünüyorum. Formda Burak oynar her şekilde bu takımda. Ya fiziksel iyi değil, ya kafası başka yerlerde. İkinci yarıya iyi baslayacaktır. Eren'de inanılmaz hava toplarında vs. kurtarırız sezonu. Köşeye sıkıştığın zaman denenmedi ama Podolski de var elinde. Daha ne işte.

Umut derhal defedilmeli hazır isteyen de varken.
Paşa'da çok gol atacaktır muhtemel ama yeter bizimki de can, her maç ne mallık yapacak diye izlemek istemiyoruz maçları.

Eksik okumuşsun kardeş aynı röportajda Denizli dede umutu vermediğini söylemiş Rıza

Sent from my iPhone using Tapatalk

Donk'un maliyetten dolayı satmak istemeleri, Umut'u vermeden de transfer edebileceğimiz anlamına gelir ama. Eren işi yatar Umut gitmez ise.

Konusulmadığını düşünüyorum, eğer bizimkilerin kafada başka bir forvet yoksa Eren mantıklı hamle olur.

Rode- Damiao-Carillo diye yola çıktık Donk-Eren- Muhammaet diye işi bitiririz.. :cimbombom:

Eğer yıllardır forvet eksikliği çekip bunu eren alarak yapacaklarsa ...... Gerisini sen koy eren demek Burak ilk 11 demek eren burakı asla kesemez oyun olarak değil ismi Ağırlığı yok ha Burak gider x eren ikilisi çok iyi olur ama yok bunlar belli bir b.k yapamayacaklar ya ne çapsız teknik direktör yönetim Umut kalır donk gelirse çok pis soğurum zaten soğuduk yeterince hele bazı gazetede denayeri beğenmemiş a2ye göndermiş devre arası gidecek yazıyor valla bu 1980 kafasından beklerim

Eğer yıllardır forvet eksikliği çekip bunu eren alarak yapacaklarsa ...... Gerisini sen koy eren demek Burak ilk 11 demek eren burakı asla kesemez oyun olarak değil ismi Ağırlığı yok ha Burak gider x eren ikilisi çok iyi olur ama yok bunlar belli bir b.k yapamayacaklar ya ne çapsız teknik direktör yönetim Umut kalır donk gelirse çok pis soğurum zaten soğuduk yeterince hele bazı gazetede denayeri beğenmemiş a2ye göndermiş devre arası gidecek yazıyor valla bu 1980 kafasından beklerim

1 ay antrenman yapayim Burak'ı ben dahi keserim. Sahada daha fazla koşmaya yelteneceğim garanti. Burak'sız bir Galatasaray ciddi anlamda 10 kişiden bahsediyorum, daha iyi oynayacağına bahse girerim.

Devre arası forvet, ön libero ve sağ bek alınmasını isteyen Mustafa Denizli, şartlar zorlanarak sol kanat da alınmasını istedi. (Habertürk)

Yasin'in de koltuk sallantıda. :D

1 ay antrenman yapayim Burak'ı ben dahi keserim. Sahada daha fazla koşmaya yelteneceğim garanti. Burak'sız bir Galatasaray ciddi anlamda 10 kişiden bahsediyorum, daha iyi oynayacağına bahse girerim.

Millet Gomez ile oynarken sen eren ile oynama abi ya Kurtarıcı iki Kasımpaşalı olamaz ha Rotasyon için müthiş yani kulübede ikisi harika transferler olur ama ilk 11 ne ya donk hadi dedik şimdi eren mevlit Muhammet ne bu ya Hamza dedik bunların içi Hamza ya dediğim gibi donku alırken şu kazma umutu vermeZde Denizli Hamza'dan daha çok nefret edeceğim yoksa bu adam en az 1.5 sene bizde kalacak

Millet Gomez ile oynarken sen eren ile oynama abi ya Kurtarıcı iki Kasımpaşalı olamaz ha Rotasyon için müthiş yani kulübede ikisi harika transferler olur ama ilk 11 ne ya donk hadi dedik şimdi eren mevlit Muhammet ne bu ya Hamza dedik bunların içi Hamza ya dediğim gibi donku alırken şu kazma umutu vermeZde Denizli Hamza'dan daha çok nefret edeceğim yoksa bu adam en az 1.5 sene bizde kalacak

Umut'u vermemelerinin sebebi Burak sakat ve baska forvet yok gözüyle bakıyorlar(bana göre Podolski daha forvet bunlardan) nese konu bu değil.

Ya forvet düşüncesi yok bizimkilerin, intihar olur bu. Yada tok satıcı gibi davrnaıp Eren'i de alacaklar. Son dk Umut takasıyla. Hersey mümkün bu işlerde. Beklemek lazım az.

Burak-Çin-10 m euro
Selcuk-Çin-6 m euro
Chedjou-Çin-6 m euro
Semih-Çin-5 m euro

=27 m euro

Donk - 2 m euro
N'Diaye - 8 m euro
Remy - 10 m euro
Carillo - 4/5 m euro
Agger - 1 m euro

=26 m euro

Bu ne böyle.

Hayalden öte birşey değil. Kendin yazıyorsun kendin inanıyorsun bunlara. Ayrıca N'Diaye ye 8 Milyon veriyorsan kusura bakma futbol ile uzaktan yakından alakan olmadığını düşünürüm ben.

Kıçıkırık Anadolu topçusuna o kadar para bayılmak da neyin kafası öyle arkadaş. Sonra bu kulüp niye batıyor falan diye zırlayıp durur millet.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

osmanlısporlu ndiayeye adam 8 milyon verip alalım dedi ya hala gülüyorum :asd22:

Bu ne böyle.

Hayalden öte birşey değil. Kendin yazıyorsun kendin inanıyorsun bunlara. Ayrıca N'Diaye ye 8 Milyon veriyorsan kusura bakma futbol ile uzaktan yakından alakan olmadığını düşünürüm ben.

Kıçıkırık Anadolu topçusuna o kadar para bayılmak da neyin kafası öyle arkadaş. Sonra bu kulüp niye batıyor falan diye zırlayıp durur millet.

Hayal mayal sana ne ?

Sen daha ii bir öneri sun.

size göre kimse topcu degil. fernandao cöptü fb'yi tasıyor. niasse cöptü avrupa devleri pesinde. bakambu 8 m euro'ya avrupa'ya gidebiliyorr..

n'diaye'de muhtemelen avrupa'ya ucar.

Donk nedir lan?Allah belanızı versin.Bugüne kadar ligden yaptığımız hangi transfer fayda sağladı?Akıllanmıyor bu Allahın belası herifler.Haberlere bakılırsa dinozorunda Hamza gibi vizyonsuz olduğu ortaya çıkıyor.Alayınızın canı cehenneme iş bilmez cahiller ordusu.

Martin Demichelisi ucuz fiyata alip Semih yada Denayerin yanina monte Edip Chedjou'nun rahatlikla ön libero'da oynamasini saglayabiliriz. Ayrica uzun zamandir 'Ujfalusi tarzi' dedigimiz bir stoper bulmus oluruz. Üstüne bir forvet bir'de deli dolu Kanat oyuncusu bize bu sezon icin yeterli olur.

Martin Demichelisi ucuz fiyata alip Semih yada Denayerin yanina monte Edip Chedjou'nun rahatlikla ön libero'da oynamasini saglayabiliriz. Ayrica uzun zamandir 'Ujfalusi tarzi' dedigimiz bir stoper bulmus oluruz. Üstüne bir forvet bir'de deli dolu Kanat oyuncusu bize bu sezon icin yeterli olur.

hele şükür demichelisi benden başka düşünen biri çıktı,demichelis iyidir ujfalusi tarzında oynar

hele şükür demichelisi benden başka düşünen biri çıktı,demichelis iyidir ujfalusi tarzında oynar

Sezon sonu sözlesmesi bitiyor. Hazir Denayer hakkinda yapilan calismalardan dolayi kurdugumuz iliskiyi Demichelis transferinde kullanabiliriz. Demichelis bu takima ilac olur ilac !!!

Bonservis 2-3 Milyon Maas 2-3 Milyon

Sezon sonu sözlesmesi bitiyor. Hazir Denayer hakkinda yapilan calismalardan dolayi kurdugumuz iliskiyi Demichelis transferinde kullanabiliriz. Demichelis bu takima ilac olur ilac !!!

Bonservis 2-3 Milyon Maas 2-3 Milyon

yeni elmanderle ,ujfalusi bulmamız lazım

ujfalusimiz demichelis olur

ben bide kiesslingi isterdim elmandere benzetiyorum

Hayal mayal sana ne ?

Sen daha ii bir öneri sun.

size göre kimse topcu degil. fernandao cöptü fb'yi tasıyor. niasse cöptü avrupa devleri pesinde. bakambu 8 m euro'ya avrupa'ya gidebiliyorr..

n'diaye'de muhtemelen avrupa'ya ucar.

Fernandao hâlâ abartılmış bir topçu gözümde. Bakambu başka, onu burada zaten herkes övüyor ve beğeniyordu ve sezon sonu gideceğini öngörüyordu. Bursa dan alınacak tek adam demiştim ben.

N'Diaye kötü demiyorum ki ben, ama 8 Milyon ne ya bu nasıl bir ticaret düşüncesi ben onu sorguluyorum.

Bu ligde 3 büyükler dışında oynayan hiç bir oyuncunun değeri taş çatlasa bile 3 Milyonu geçmez. Benim derdim böyle oyunculara o kadar para bayılana kadar niye kendimiz bulamıyoruz. Yabancı sınırı kalkmış git Carole,José,Denayer gibi adamları kirala veya ucuza getir.

Böyle adamlar sana birşey kaybettirmez, Amrabat gibi Dany gibi heriflere abuk zubuk paralar vermek işte seni kayıba uğratan adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt