- 3 Haziran 2015
- 57.947
- 67.218
- 4.143
Özbek biraz akilli olsa ztn simdi transferleri patlatir. Gecmiste ne olduysa Hamzanin basina kalir. Bakalim görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ched dışında bizim adamlar fazla para etmez. Badou için yazığın para çok uçuk, TR liginde başarılarından dolayı Amrabat, Burak hatta Tarık, Veysel illetlerini aldık o yüzden önyargılıyım Tr liginden alınan oyunculara. Donk fiyat uygun olduğundan mantıklı olabilir ama Milan'ın yollayacağı söylenen De Jong var benim aklımda. Agger çok sakatlanan bi oyuncu diye biliyorum. Remy de iyi topçu ama şahsen sevdiğim bi stilde değil. Ben daha çok pivot santraforcuyum. Takım da pivot santraforla hep daha iyi oynadı.
Gökay Akpınar @gokayakpinar 30 Sek.vor 30 SekundenÜbersetzung anzeigen
ÖZEL HABER - Galatasaray U21 Takımı oyuncularından santrafor Volkan PALA ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı
umut falan gitse bu cocuk iki numara olsa. burak'da 3. numara olur, yerine bitane forvet lakabina uyugun olan birini alirlar umarim
reis şuna bi bak..https://www.gscimbom.com/forum/f174-2014-arsiv/milenyum-cocuklari-sahane-112329/ bu çocuklar harcanırsa cok yazık olacak.keske altyapidan topcular cikarabilsek
gerci simdi cikardigimiz adama max 2 sene sonra kufurler edilmeye baslanir
reis şuna bi bak..https://www.gscimbom.com/forum/f174-2014-arsiv/milenyum-cocuklari-sahane-112329/ bu çocuklar harcanırsa cok yazık olacak.
valla ben anadolu'dan bize gelen iki topcuya sevindim; biri selcuk diğeri burak'tı. onlarda trabzon'dan geldigi icin tutar demistim. burak katkı sağlasada beklentileri karsılayamadı, selcuk inisli cıkıslı olsada katkı sağladı. ikisi gidip yerlerine daha sağlam oyuncular gelirse daha büyük katkı sağlarlar orası ayrı.
n'diaye'yi düsük bir rakama bırakmıcaklar. bence avrupa'ya gitme ihtimalide yüksek.
Yanina sinani da kiraya verelim oynatir riza onu.Rıza Çalımbay: "Donk'un sezon sonu sözleşmesi bitiyor. İstediği parayı da karşılayamıyoruz. Bugün yarın son karar verilir her şey netleşir."
hayırlı olsun, rıza'nın umut'u da istemesi ayrı sevindirici olay.
bide eren'i koparırsak ki fanatiğin habere göre jem, tarık, umut 3lüsü + 1.5milyona Eren ve Donk'u alıyormuşuz.
Donk gayet iyi bir transfer. Mok atmanın anlamı yok. Parasal sıkıntılar içinde gayet mantıklı bir hamle.
Suat kaya der kaçarım .o boyla on direkte nasıl patlatiyordu kafayiBülent Korkmaz'ın boyu 1,80 di kimse de boyunu eleştirmiyordu çünkü aslanlar gibi hava topu kazanıyordu. Aynısı Puyol veya Cannavaro için de geçerli.
Bir stoperin hava toplarında boydan ziyade sıçrama gücü ve zamanlaması çok çok daha önemli. Tam tersine bir örnek vereyim, bizim Umutun boyu 1,84 ama her stoper bina üstünlük kuruyor hava toplarında çünkü Umut her zaman erken zipliyor.
Bu işin püf noktası zamanlama.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
N'diaye
Edmilson Junior
Al bu adamları kafan rahat olsun
Gökay Akpınar @gokayakpinar
ÖZEL HABER - Galatasaray U21 Takımı oyuncularından santrafor Volkan PALA ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı
ÖZEL HABER - Galatasaray U19 Takımı oyuncularından forvet Kerem Çalışkan (@keremclskn) ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı
Ahh be usta yaz döneminde çok istedim edmilsonu şahsen saf yetenek neymar gibi adam 1-2 milyona alınır halbuki
Aynen öyle tam scout transferi üstelik biz komisyonda istemiyoruz
Akar Türkiye'de ayağına hakim sözleşmesinide uzatmadı
Bence sene sonu güzel bir transfer yapacak