Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Transfer yapmak için yapılmaz. Donkla falan bir yere varamazsınız ikinci maçında küfür kıyamet kopar burası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yapmak için yapılmaz. Donkla falan bir yere varamazsınız ikinci maçında küfür kıyamet kopar burası.
Alpayım bu saydıklarından sadece donk gelir diğerleri basının abartmasıJoel Matip (Schalke 04)
Van Der Wiel (PSG)
Sebastian Rode (B.Munih)
Ryan Donk (Kasimpasa)
S.Kiessling(B.Leverkusen)
Şampiyon yapar bizi. Donk stoper alternatifi olarak illa alinacak diye yazdım. Onu çıkarabiliriz.
abartmayın allah aşkına o kadar da değil Donk banko oynar Sneijder reisleTransfer yapmak için yapılmaz. Donkla falan bir yere varamazsınız ikinci maçında küfür kıyamet kopar burası.
Dursunu savunmuyorum ama yetki denizlide dursun ne yaptı şimdi.
Umut'u satmayan Denizli'nin sonu Hamza gibi olacaktır...
yetki hiç bir zaman td olmaz tam.
Hamza bile forvet istemişti yazın. çapsızlıktan almadı Dursun. parayı görünce meloyu da yollayan dursundu. kevini 25 bin euro özel uçak tutup da getirtemeyen ve yetiştiremeyen de dursundu. Dzemailiyi yollayıp maaşının 1.4 milyon eurosunu ödemeye devam eden de Dursun gerizekalısı idi!!
bu takımda bilali getiren hamza idi, jemi aldıran da hamza idi, bu takımı yerli çeteye teslim eden ve bu yeniçeri ağalarına korkudan kondisyon yükleyemeyen de hamza çapsızı idi.
olayları ayırırken buna göre düşünmek lazım!!
başımızda çapsızlık konusunda GS tarihinin en çapsızı başkan sıfatı ile oturuyor.
Ben hala bu çapsız dursun ile bir kupa kazanabileceğimize inanmıyorum.
Bunun da tarihe not olarak düşülmesini rica ediyorum aha burada!!![]()
Umut'u satmayan Denizli'nin sonu Hamza gibi olacaktır...