Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmak için yapılmaz. Donkla falan bir yere varamazsınız ikinci maçında küfür kıyamet kopar burası.

Yılmaz vural genclerbirliğinin başına geçmiş

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Joel Matip (Schalke 04)
Van Der Wiel (PSG)
Sebastian Rode (B.Munih)
Ryan Donk (Kasimpasa)
S.Kiessling(B.Leverkusen)

Şampiyon yapar bizi. Donk stoper alternatifi olarak illa alinacak diye yazdım. Onu çıkarabiliriz.
Alpayım bu saydıklarından sadece donk gelir diğerleri basının abartması

Artık donk için tek söz hayırlı olsun

Dursunu savunmuyorum ama yetki denizlide dursun ne yaptı şimdi.

yetki hiç bir zaman td olmaz tam.

Hamza bile forvet istemişti yazın. çapsızlıktan almadı Dursun. parayı görünce meloyu da yollayan dursundu. kevini 25 bin euro özel uçak tutup da getirtemeyen ve yetiştiremeyen de dursundu. Dzemailiyi yollayıp maaşının 1.4 milyon eurosunu ödemeye devam eden de Dursun gerizekalısı idi!!

bu takımda bilali getiren hamza idi, jemi aldıran da hamza idi, bu takımı yerli çeteye teslim eden ve bu yeniçeri ağalarına korkudan kondisyon yükleyemeyen de hamza çapsızı idi.

olayları ayırırken buna göre düşünmek lazım!!

başımızda çapsızlık konusunda GS tarihinin en çapsızı başkan sıfatı ile oturuyor.

Ben hala bu çapsız dursun ile bir kupa kazanabileceğimize inanmıyorum.

Bunun da tarihe not olarak düşülmesini rica ediyorum aha burada!! ;)

Van der wiel, Donk, Babel ve Damiao hayirli olsun diyelim mi gencler

~tap

Donk u takasla almamak hele ki Umut u isteyen bi adam bulmuşsun itelemeyip para veriyosan yazık...Umutu 1.5 milyona satabilirmisin acaba...Takasla alınsaydı kral transfer olurdu

Bence Mevlüt malı değıl forvete damio alıncak öyle hissediyorım bence o iyi bir isim düşüşte ama o riske girmek zorundayız Babel ve donk da oldu gibi sağ bek de wiel olursa Kısmen de olsa yine iyi bir dönem olur para çok çıkmadan iyi isimler alınmış olur ama bunlar wiel kalitesinde adam alamazlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umut'u satmayan Denizli'nin sonu Hamza gibi olacaktır...

hocaların sonunda degilim artık.

sonuc olarak bizden kovulan her hoca arkasında enkaz bırakıyor.

gelecegimizi teslim edebilecegimiz modern futbolu bilen kalite bir hoca lazım, aksi halde gider kemal gelir cemal hesabı sürekli yerimizde sayacaz.

Mustafa Denizli ve ekibi, Kastamonu maçında sadece Lionel Carole'ye tam not verdi kalan oyuncular kötü değerlendirildi. [*********************]

dürülülü geldiğinde söyledim laf ebesi ve antika hoca eskisi... donk 1.5 milyon Euro kasımpaşaya , kendine 1.5 milyon Euro 3 yıllık ,mac başlarınıda ekle 3 yıllık maliyet 8 milyon Euro .. işte Galatasaray böyle battı,batırıldı...(Galatasaray futbol klübü kesin olarak batmışdır)

yetki hiç bir zaman td olmaz tam.

Hamza bile forvet istemişti yazın. çapsızlıktan almadı Dursun. parayı görünce meloyu da yollayan dursundu. kevini 25 bin euro özel uçak tutup da getirtemeyen ve yetiştiremeyen de dursundu. Dzemailiyi yollayıp maaşının 1.4 milyon eurosunu ödemeye devam eden de Dursun gerizekalısı idi!!

bu takımda bilali getiren hamza idi, jemi aldıran da hamza idi, bu takımı yerli çeteye teslim eden ve bu yeniçeri ağalarına korkudan kondisyon yükleyemeyen de hamza çapsızı idi.

olayları ayırırken buna göre düşünmek lazım!!

başımızda çapsızlık konusunda GS tarihinin en çapsızı başkan sıfatı ile oturuyor.

Ben hala bu çapsız dursun ile bir kupa kazanabileceğimize inanmıyorum.

Bunun da tarihe not olarak düşülmesini rica ediyorum aha burada!! ;)

Umutu vermiyorum diyen hoca dursun hocayı takmadan satıcak mı yani yok öyle dünya hocadan habersiz hiç bişey yapılmaz takımda bunuda bil.

Oyuncu gelecekse katki saglasin haci. Pandev ve Dzemaili gibi çöp oyuncu veya Jem gibi o 2 çöp oyuncudan daha çöp olan oyunculari istemiyoruz. Matip, Rode, Carrillo, Remy (kira) adamlar 100% katki saglar ve uzun vaade'de kullanilacak isimler.

Wiel iyi ve talibi çok olan bir oyuncu, alamayız. Donk ve babel ise öyle değil, evde kalmış kız diyebiliriz bunlara biz almazsak adamlar 1-2 seneye futbolu bırakır zaten kariyerlerinin sonlarına geliyorlar. Bizim için vasat ama bu lig için idare eder transferler olarak düşünebliriz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wiel genelde disiplin sorunu olan bir oyuncu ama bizde kesinlikle katki saglar diye düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt