Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brazil_ballFlip_original.gif
3107560_o.gif
damiao'muz

Dun Burak, Selcuk tribunde, Sabri kenarda , Hamitte 4 yildir oldugu gibi hastanedeydi. Yani yillik odedigimiz 10 milyon eurodan faydalanmadik!!!

Takimin kalitesi hic etkilendi mi? Hic birini aradik mi?

En acisi iste budur. Ustelik takim onlarin oldugundan daha iyi oynadi!!!

O kadar sacma adamlara sacma paralar oduyoruz ki gercekten gereken 4 oyuncuya bu parayi odesek takimin maliyeti ayni kalir ve takim sinif atlar.

Ligue 2deki oyuncular bile Tarik Sabri Eray Hamit gibilerden daha faydalı olurlar. Onlar da max. 2m euro

Günaydın abiler varmı hayırlı bi haber gerçi daha erken de bu arada bence Donk ve damiao faydalı olur

Dünyanin en iyi takim savunmasina bile sahip olsak, 2 metre öteden emaneten savunma yapan Sabri, Semih ve Baltayla amatör takima bile kolay pozisyon veririz.

Çalım yemeyeyim diye uzak duruyor rakipten, rakipte salak ya, ya düzgün orta açıyor ya şutla gol yapıyor.

Sabri'nin 2-3 sezon öncesi biletinin kesilmesi gerekti. Her seferinde sona yaklasıyoruz, ama bişeyler oluyor kalıyor takımda. Bu sezon bunu tekrarlatmadan defetmek zorundayız. Gitsin baska yerde kazansın bakalım o paraları.

Beyin sıfır, yetenek yok, oyunda duruşu yok. anca at önüne topu koştursun, oda ayağından açmamayı becerebilirse.

sabri,umut,tarık,jem,emre çolak,koray(kiralık),sinan(kiralık) yolcular olur,burak ve semihten kurtulamayız

Bence bizim en büyük sorunumuz kondisyonumuz az. Onu çözerse, 3 tane as 11 gelirse. Ched Denayer beraber oynarsa, Gross durursa Burak Çin'e giderse, Yari final'i görüyorum:D

Bende güvenmiyorum bunlara da neyse:D
uploadfromtaptalk1450692729971.webp

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Denizli gönderileceklerin listesini Kayserispor maçından sonra Yönetime iletecek. [NTVSPOR]

Lan adami hasta etmeyin gidin Avrupadan futbolculara bakin biraz, biktim bu Süperlig'in "Allstars" oyuncularinin pesinde kosulmasindan.

Sunu yazmanın amacı nedir bilemedim ki bu kadar tecrübeli bi üyenin

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben genç savaşan bir Galatasaray görmek istiyorum kurduğumuz takımı 4-5 yıl bir arada görmek istiyorum. Yaş ortalamamız bir hayli yüksek. Hadi bütün takım kalitesi yüksek Sneijder gibi üst düzey oyunculardan kurulu olsa neyse ama öyle değil.

Ayrıca Donk'da asla büyük takım futbolcusu değil. Bizim ligden yabancı futbolcu alınmayacağını artık herkes tecrübe edinmiştir. Artı Hollanda'da yaşayan biri olarak Donk hakkında bilgiliyim bilgili olmasa bile sağıma soluma sorduğumda gereken cevabı alırım.

Türkiye'den tek bir oyuncu isterim oda mbia.
Oda mümkün mü bakacağız sözleşmesinde ki durumuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt