Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rerere rarara samsun antep antalya : ) aynısını bjk ve fener yaşayacak.2 haftalık puan kaybı bile yeter.arenada yenilecekler nasıl olsa.

Son düzenleme:
CWx_vEUWwAAIyt4.jpg

CWx_voyWcAIv-it.jpg

zaa :D

Marsilya Zaza,Ben yedder,Marcus Berg,Arkadiusz Milik dörtlüsunden birini transfer edecekmiş

Envoyé de mon Sony Z3

Nantes Başkanı Hamzanin istediği Sightorrson transferinde hayal kırıklığı yaşadıklarını söylemiş.
Aynı şeyi mevlüt için hannover Başkanı demiş

Envoyé de mon Sony Z3

3 sene önce Drogba ve Sneijder geldi diye coşuyorduk

şimdi ise Donk'un gelecegine hazirliyoruz

Bizi bu duruma sokanin....

Liverpool Jeison Murillo için 25 milyon euro teklif etmiş

Envoyé de mon Sony Z3

United levandowski için 55 mahrez için 35 milyon euro teklif sunmuş

Envoyé de mon Sony Z3

Eto'o Pirlo ve Terry yi ikna edip Antalya ya getirmek istiyormus

Envoyé de mon Sony Z3

Bizim en büyük sorunumuz paslanmis cöplerle dolu bir kadroya sahip olmamiz. Maddi durumda belli. O zaman uygulanacak tek strateji sudur: olan cöpleri takasta kullanmak, ki elimizden cikarmak istedigimiz cöpleri sadece süperligde kullanabiliriz takasta. Yurt disindan kimse umutu, sabriyi, jemi, vs. ... alipda bize futbolcu veya para vermez. Hatta bonservis ücreti olmasada almaz.
Yani tek care, süperlig icinde kalitesi her ne kadar yüksek olmasada üstüne pas konmamis adamlari getirip elimizdeki cöpleri temizlemek. Donk - Umut. Donku begenmeyenler var. Ilk önce Donkun istatistiklerine bakin sonrada bi düsünün, Donkun sözlesmesi bitmeseydi sezon sonunda, oyuncuda Galatasarayda oynicam diye diretmeseydi, kasimpasa umutu alip donku verirmiydi bize ? Donku al umutdan kurtul. Orta sahaya alternatif yarat. Bence cok yerinde bir hamle. Muhammet demire karsi sinani kiralik jemi bonservisiyle demek, oynamayan ve tecrübe edinemeyen bir sinani orda 1,5 senede pisirmek demek ve jem denen ne oldugu bilinmeyen kalitesiz bir adamdan kurtulmak demek. Yani Umut(32)+Jem karsiliginda gelecek vaad eden ve bence alinirsa buragi yedekleyecek muhammet(23) ve bu sekildede Burak efendi küsecegi icin sezon sonunda ondanda cok büyük ihtimalle kurtuluruz anlamina gelir, ve ligin en cok top kapan adamini donku almis olcaz. Donk gibi bence ligin su an en iyi stoperi olan douglaonun gecen macta sag tarafimizi duman Eden Bruno menzenganinda sözlesmesi bitiyo. Bunlari cöplerimizle rahatlikla takas edebiliriz. Hem yeni bir atmosfer olusur hemde kadroyu genisletmis oluruz. Tabi simdi ne Bruno menzengasi diye düsünenler olcak. O Adam yasinden 5 kat daha tehlikeli bence. Hem fizik olarak hem son vurusda. Yada söyle düsünün. Yasin yine kötü oynasin, yasini degistirsin diye düsündügümüzde kimi koycak ki digelim yine kemdimize. Orda cöp karsiliginda takas edilmis bir Bruno otursa, ki forvetide yedekler, fenami olur ? Ben acikcasi isterim. Bilal+Koray (1,5 sene kiralik) = Douglao+Bruno(27) Veee bence süperligin en saglam orta saha oyuncularindan olan ve takimi seneye cok büyük ihtimalle düsecek olan lawal(25). Lawala karsi Emre colak veya cöp-tarik, gerekirse ikisini birden, yeterki kurtulalim.
Yani Umut, Jem, Bilal, Tarik veya Colakdan kurtulmak, Sinan ve Korayi tecrübe edinebilecekleri yerlere göndermek karsiliginda Douglao, Donk, Lawal, Bruno ve Muhammeti almak. Gelen 5 oyuncuda kulübede otursa bile en azindan kulübeye yeni bir hava getirmis oluruz, ki ben aralarindan en az ikisinin ilk 11deki yerini kapacagini düsünüyorum. Eger 1-2 kurus paramiz varsada, ki zannetmiyorum, olan parayi simdiden sezon sonu bonservissiz alabilcegimiz adamlarin imza parasina harcamak bence daha mantikli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt