Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikret Orman Porto'nun scout ekibinden birini transfer edecekmiş...

İyi işler yapıyor...

Şu durumda yapılabilcek en mantıklı ve en karlı transferler
Forvet: Damiao --------- Free
Stoper / Ön libero: Donk ---------- 1.5 + umut bulut
Sağ bek : Van Der Viel --------- 3 Milyon Euro
Sağ/sol açık : Carillo ------- 4 Milyon Euro
Yedek forvet : Vedat Murıg 1 Milyon Euro + genç oyuncu kiralık verebiliriz
Ön libero : Sebastian Rode kiralık 0.5 Milyon Euro

10 Milyon Euro yeterde artar bile yeter ki zihniyet olsun şu isimleri alsın hem genç oyuncular (en yaslısı Donk 29) hemde yetenekliler.

Sene sonu yada devre arası ne zaman olursa olsun takımdan mutlaka yollayıp para kazanmamız gerekenler:

Burak 8 milyona sat direk çinlilere ( 6 milyon bize kalır %25 trabzona gidecek )
Semih Kaya 6-7 milyona sat kurtul
Yasin 7 milyon katardan abd'den teklifler vardı yarı fiyatına daha iyisini buluruz ( bruma geri gelicek zaten)
Telles 8.5 gidecek gibi zaten günden güne daha iyi oynuyo italyadaki sertliğe alısıyor alacakalr gibi
Emre çolak talipleri vardı sat hemen 2'ye 3'e

En azından bu oyuncuları satarak 30-35 milyona yakın para girdisi olur ki çok iyi para.

Büyük stoper diye getirdikleri Milosevic ve Pedro'ya ne oldu? Motta,Opare,Dentinho? Takımı taşıyanlar Gomez,Atiba ve Sosa. Bizim ligde bu imkansız.

Onu bunu bilmem bjk şuan en iyi yönetilen kulüp siyebiliriz.ciddi biz bjk'nin yerinde olsaydık bu yönetim , bu zihniyetle her sene 2010'u yaşardık.

Bunun için bayağı kararlı olmak lazım.Mesela alt yapının başına veya scout ekibinin Afrika sorumluluğuna bir ara ismi bizimle geçen Fildişinin Fransız hocasını getireceksin.Adam zaten 3 afrika milli takımını çalıştırmış.Eminim çevresi çok geniştir.Alt yapıya 14-15 tane genç Afrikalı al koy..3 tanesi tutsa yine büyük başarı.Zamanında 4 oyuncu getirdik ve oradan Apiah çıktı.İyi kötü kaleci de çıktı.
Mesele sadece iyi oyuncu çıkartmak olmamalı. A pro takımının oyun kurgusuna uyumlu eğitim görmeli aynı zamanda tüm alt yaş gruplardaki oyuncular. Afrika'daki oyuncu havuzu atletik güç bakımından geniş bir havuz tabikide. O fransız adamı pek tutmuyorum ama örnekleme olarak vermişsin zaten sadece.
Alt yapı hocaları ayrıca genelikle farklı oluyor. Futbolun temelini çok daha iyi öğrete bilen kişiler bunlar.

Mesele sadece iyi oyuncu çıkartmak olmamalı. A pro takımının oyun kurgusuna uyumlu eğitim görmeli aynı zamanda tüm alt yaş gruplardaki oyuncular. Afrika'daki oyuncu havuzu atletik güç bakımından geniş bir havuz tabikide. O fransız adamı pek tutmuyorum ama örnekleme olarak vermişsin zaten sadece.
Alt yapı hocaları ayrıca genelikle farklı oluyor. Futbolun temelini çok daha iyi öğrete bilen kişiler bunlar.

Hoca değil ama scout olabilir veya Afrikayı iyi bilen birisi.3 milli takım çalıştıran adamın mutlaka geniş çevresi vardır.Bence 1 tane de takım satın alınmalı veya ortaklık kurulmalı.

Onu bunu bilmem bjk şuan en iyi yönetilen kulüp siyebiliriz.ciddi biz bjk'nin yerinde olsaydık bu yönetim , bu zihniyetle her sene 2010'u yaşardık.

Bjk'nin iyi yönetilmesi? Amatör branşlarda tüm takımları rezil durumda. Borç tavan,altyapıdan kaç isim çıkardılar? Stad için sürekli taraftar kandırıldı. Q7 sözleri yutuldu. Fiko'nun tek şansı; Demirören sonrası gelmesi. O kadar rezil yönetti ki kim gelirse gelsin yeter ki kurtulalım dediler. Eğer en iyi yönetilen Bjk ise bu ülke futbolu bitmiş demektir.

Bana göre en iyi yönetilen kulüp Göztepe. Şimdi SüperLig'de olmadığı için göz önünde değil ama büyük ihtimal seneye oynayacaklar. Büyük sürpriz olmazsa yeni stadlarıyla beraber önümüzdeki 10 yıla damga vuracaklar.

Bunun için bayağı kararlı olmak lazım.Mesela alt yapının başına veya scout ekibinin Afrika sorumluluğuna bir ara ismi bizimle geçen Fildişinin Fransız hocasını getireceksin.Adam zaten 3 afrika milli takımını çalıştırmış.Eminim çevresi çok geniştir.Alt yapıya 14-15 tane genç Afrikalı al koy..3 tanesi tutsa yine büyük başarı.Zamanında 4 oyuncu getirdik ve oradan Apiah çıktı.İyi kötü kaleci de çıktı.

Zaten yazın bi ara çıkmıştı nijeryanın mı ne 4-5 tane gencini getirip okutup takıma katacaklardı noldu acaba

Bjk ve fikret orman sempatizanlarıni dışarı alalım .
Napıyorsunuz gsc yönetimi havalandırmaya tiner mi karıştırıyorsunuz ?

t★p★t★p★

Bjk'nin iyi yönetilmesi? Amatör branşlarda tüm takımları rezil durumda. Borç tavan,altyapıdan kaç isim çıkardılar? Stad için sürekli taraftar kandırıldı. Q7 sözleri yutuldu. Fiko'nun tek şansı; Demirören sonrası gelmesi. O kadar rezil yönetti ki kim gelirse gelsin yeter ki kurtulalım dediler. Eğer en iyi yönetilen Bjk ise bu ülke futbolu bitmiş demektir.

Bana göre en iyi yönetilen kulüp Göztepe. Şimdi SüperLig'de olmadığı için göz önünde değil ama büyük ihtimal seneye oynayacaklar. Büyük sürpriz olmazsa yeni stadlarıyla beraber önümüzdeki 10 yıla damga vuracaklar.

Biz o borçlarla bu yönetim ile Fiko gibi şampiyonluğa oynayamazdı

Büyük stoper diye getirdikleri Milosevic ve Pedro'ya ne oldu? Motta,Opare,Dentinho? Takımı taşıyanlar Gomez,Atiba ve Sosa. Bizim ligde bu imkansız.

Motta oynadığı dönemde katkı verdi gayette. Veli, Atiba, Tolgay, Olcay, Gökhan, Frei, Oğuzhan adamlar geleceğin takımını kurdular. Çokta makul fiyata aldılar bu adamları biz Tolgay'ı o paraya nasıl almadık hayret ediyorum. Pedro'yu Şenol Güneş tutmuyor pek nedense anlayamadım adam Bilic döneminde gayette takır takır oynuyordu Chedjou ile beraber ligin ayağı en sağlam stoperidir. Çok iyi işler yaptılar takdir etmek gerek. Fernandes, Almeida gibi yüksek maaş alıp haketmeyen adamları da şutladılar biz de hala Burak- Selçuk- Sabri tartışıyoruz. Baya kekoyuz bu konuda. Şenol Güneş şampiyon yaparsa Bilic ve Önder Özen'in payı ondan daha fazla benim gözümde.

Sán ‏@Zizouology 12 dk.12 dakika önce
Santos lost an appeal in court following Damião's contract termination due to unpaid wages. Hence, he remains free to sign with any club.

Sán ‏@Zizouology 5 dk.5 dakika önce
According to Porto Alegre based journal Zero Hora, the three Turkish clubs competing for Damião are Fenerbahçe, Galatasaray and Kayserispor.

damiao için 3 takım yarışıyormus :)

Sán ‏@Zizouology 12 dk.12 dakika önce
Santos lost an appeal in court following Damião's contract termination due to unpaid wages. Hence, he remains free to sign with any club.

Sán ‏@Zizouology 5 dk.5 dakika önce
According to Porto Alegre based journal Zero Hora, the three Turkish clubs competing for Damião are Fenerbahçe, Galatasaray and Kayserispor.

damiao için 3 takım yarışıyormus :)

kayserispor mu yanlış olmus heralde inter değilmiydi 3.takım

Fenerli eziğin biri Özel mesaj atmış.. Mesajın başlığı Aynen Şöyle ''Ödünüz Kopuyo Uefa kupasını alacaz diye '' :asd22::asd22::asd22:

ve devam etmiş ezik '' Derbilerde fener Galatasaray'dan önde. kupalarınız sökmez bize'' :asd22::asd22:

Maalesef Avrupa'nın büyük takımları ile aramız çok açıldı...

Onlar çok farklı seviyede maalesef...

Adamlar sadece td için yıllık 25 m euro öneriyor...

Nerede biraz kafasını çıkartan oyuncu var hemen alabiliyorlar. Böyle takımlarla rekabet etmek için alt yapının çok iyi oyuncular çıkartması gerek tıpkı Barcelona gibi...

Yoksa büyük başarı hayal.

Aynen oyle malesef. Ama altyapi anca semih, emrec, aydin yilmaz,sabri cikartirken onlar messi, xavi, iniesta cikartiyor! ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt