Deniz Göral
Cezalı
- 26 Ağustos 2014
- 3.830
- 3
- 608
Kayseri win
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motta oynadığı dönemde katkı verdi gayette. Veli, Atiba, Tolgay, Olcay, Gökhan, Frei, Oğuzhan adamlar geleceğin takımını kurdular. Çokta makul fiyata aldılar bu adamları biz Tolgay'ı o paraya nasıl almadık hayret ediyorum. Pedro'yu Şenol Güneş tutmuyor pek nedense anlayamadım adam Bilic döneminde gayette takır takır oynuyordu Chedjou ile beraber ligin ayağı en sağlam stoperidir. Çok iyi işler yaptılar takdir etmek gerek. Fernandes, Almeida gibi yüksek maaş alıp haketmeyen adamları da şutladılar biz de hala Burak- Selçuk- Sabri tartışıyoruz. Baya kekoyuz bu konuda. Şenol Güneş şampiyon yaparsa Bilic ve Önder Özen'in payı ondan daha fazla benim gözümde.
Aston villa Charles N’Zogbia, Gabby Agbonlahor, Libor Kozak ve Philippe Senderos à klüp bulmalarını söylemiş.
İşe yarayan varmı
Envoyé de mon Sony Z3
Sán @Zizouology 12 dk.12 dakika önce
Santos lost an appeal in court following Damião's contract termination due to unpaid wages. Hence, he remains free to sign with any club.
Sán @Zizouology 5 dk.5 dakika önce
According to Porto Alegre based journal Zero Hora, the three Turkish clubs competing for Damião are Fenerbahçe, Galatasaray and Kayserispor.
damiao için 3 takım yarışıyormus![]()
öd değildir o , olsa olsa dalaktır , gülmekten kopuyordur..Fenerli eziğin biri Özel mesaj atmış.. Mesajın başlığı Aynen Şöyle ''Ödünüz Kopuyo Uefa kupasını alacaz diye '' :asd22::asd22::asd22:
ve devam etmiş ezik '' Derbilerde fener Galatasaray'dan önde. kupalarınız sökmez bize'' :asd22::asd22:
Olcay hariç katiliyorum. Olcay Umutun kanat versiyonu.Motta oynadığı dönemde katkı verdi gayette. Veli, Atiba, Tolgay, Olcay, Gökhan, Frei, Oğuzhan adamlar geleceğin takımını kurdular. Çokta makul fiyata aldılar bu adamları biz Tolgay'ı o paraya nasıl almadık hayret ediyorum. Pedro'yu Şenol Güneş tutmuyor pek nedense anlayamadım adam Bilic döneminde gayette takır takır oynuyordu Chedjou ile beraber ligin ayağı en sağlam stoperidir. Çok iyi işler yaptılar takdir etmek gerek. Fernandes, Almeida gibi yüksek maaş alıp haketmeyen adamları da şutladılar biz de hala Burak- Selçuk- Sabri tartışıyoruz. Baya kekoyuz bu konuda. Şenol Güneş şampiyon yaparsa Bilic ve Önder Özen'in payı ondan daha fazla benim gözümde.
Kral adamdır,Brezilyalı forvetten zarar gelmez Bullet ve Yılmazr ikilisini cebinden çıkartır.yeni Nilmar,Jo olacak bu. Buna Robinho'da dahil. Brezilya'dan topçu alınması tehikeli ve yasaktır.
Kral adamdır,Brezilyalı forvetten zarar gelmez Bullet ve Yılmazr ikilisini cebinden çıkartır.