Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motta oynadığı dönemde katkı verdi gayette. Veli, Atiba, Tolgay, Olcay, Gökhan, Frei, Oğuzhan adamlar geleceğin takımını kurdular. Çokta makul fiyata aldılar bu adamları biz Tolgay'ı o paraya nasıl almadık hayret ediyorum. Pedro'yu Şenol Güneş tutmuyor pek nedense anlayamadım adam Bilic döneminde gayette takır takır oynuyordu Chedjou ile beraber ligin ayağı en sağlam stoperidir. Çok iyi işler yaptılar takdir etmek gerek. Fernandes, Almeida gibi yüksek maaş alıp haketmeyen adamları da şutladılar biz de hala Burak- Selçuk- Sabri tartışıyoruz. Baya kekoyuz bu konuda. Şenol Güneş şampiyon yaparsa Bilic ve Önder Özen'in payı ondan daha fazla benim gözümde.

Önder Özen dönemi rezil bir dönemdi. Eneramo,Sezer,Dany,Jones,Ömer Şişmanoğlu ve daha aklıma gelmeyenler.. Ne zaman ondan kurtuldular iyi oyuncu almaya başladılar.

Demba ba,Sosa,Tolgay,Gomez,Rhodolfo.. Gittikten sonra gelen birkaç isim. Fernandes ve Almeida'yı göndermediler sözleşmeleri bitti. Almeida ile uzatmak bile istediler ama 2M-2.5M gibi bir şey isteyince son anda iptal olmuştu. Bizim kötü yönetildiğimizi söylememe gerek yok zaten o ayrı konu.

Bana göre bjk iyi yönetilmiyor. Fiko başkanlığında 4 senede tek kupa yok. En büyük başarı; UEFA'da son 16 oynamak. Amatör branşlar rezil durumda. Stadı güya 2014-2015 sezonu başlamadan açacaklardı ama 2016 oldu hala koltuklar bile dizilmedi.

Biz kötü yönetiliyoruz diyoruz ama 4 senede; 8 kupa, 2 ŞL gruptan çıkma ve 1 çeyrek final, Basketbol başarıları ortada.. Galiba bu biraz camialar arasındaki farktan kaynaklanıyor. Fiko bizde başkan olsa 2.senesinde yollanmıştı çoktan.

Sán ‏@Zizouology 12 dk.12 dakika önce
Santos lost an appeal in court following Damião's contract termination due to unpaid wages. Hence, he remains free to sign with any club.

Sán ‏@Zizouology 5 dk.5 dakika önce
According to Porto Alegre based journal Zero Hora, the three Turkish clubs competing for Damião are Fenerbahçe, Galatasaray and Kayserispor.

damiao için 3 takım yarışıyormus :)

Kayseri'nin istemesi doğal. İleride 33 yaşında 120 kiloluk Yakubu ve ne yaptığı belli olmayan Derley var.

Ligde ilk 5 takımın İstanbul takımı olması çok üzücü. 3 temmuz öncesi her sene 1-2 anadolu takımı şampiyon olamasa bile uzun süre zirvedeydi.

Şimdi aradaki makas çok açıldı.

46459_interleandrodamiao_jb_14NOV10_145.jpg

KİNG

Sıkıntıdan sneijderin bütün gollerini izledim az önce şu adamın yanına kendi ayarında bi sol kanat ileriyede baba bi forvet olcak Varyaa allahım diyorum ya

Fenerli eziğin biri Özel mesaj atmış.. Mesajın başlığı Aynen Şöyle ''Ödünüz Kopuyo Uefa kupasını alacaz diye '' :asd22::asd22::asd22:

ve devam etmiş ezik '' Derbilerde fener Galatasaray'dan önde. kupalarınız sökmez bize'' :asd22::asd22:
öd değildir o , olsa olsa dalaktır , gülmekten kopuyordur..

Motta oynadığı dönemde katkı verdi gayette. Veli, Atiba, Tolgay, Olcay, Gökhan, Frei, Oğuzhan adamlar geleceğin takımını kurdular. Çokta makul fiyata aldılar bu adamları biz Tolgay'ı o paraya nasıl almadık hayret ediyorum. Pedro'yu Şenol Güneş tutmuyor pek nedense anlayamadım adam Bilic döneminde gayette takır takır oynuyordu Chedjou ile beraber ligin ayağı en sağlam stoperidir. Çok iyi işler yaptılar takdir etmek gerek. Fernandes, Almeida gibi yüksek maaş alıp haketmeyen adamları da şutladılar biz de hala Burak- Selçuk- Sabri tartışıyoruz. Baya kekoyuz bu konuda. Şenol Güneş şampiyon yaparsa Bilic ve Önder Özen'in payı ondan daha fazla benim gözümde.
Olcay hariç katiliyorum. Olcay Umutun kanat versiyonu.

Forum efsanelerinden Asamoah Gyan'ı nedense bu sene yazan olmadı? Halbuki önceden sürekli yazılırdı.

Kral adamdır,Brezilyalı forvetten zarar gelmez Bullet ve Yılmazr ikilisini cebinden çıkartır.

Brezilyadan forvet çıksa Fred kazmasını oynatmazlar. Adamlar o kadar kötü durumda ki son aday kadroya 35 yaşındaki Ricardo Oliviera'yı çağırdılar.

Şimdi Gabigol'a güveniyorlar. Eğer fos çıkarsa işleri baya zor. Nerede Ronaldo,Adriano,Bebeto'lar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt