Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar son durumlar dedikodular , isimleri geçenler , haberleri yogunlaşanlar kısa bir özet geçebilecek babayiğit varmıdırr ?

ben arfa ismi bence tamamen uydurma yanlısmı biliyorum bu adam forvet arkası oynuyor 10 numara gibi bizde nerde oynayacak
zaten son bizim hazırlık macında görmüstüm besilik sıgır gibiydi

Meloyu hamza gönderdi açık net bilali boşa mı aldı sanıyosun.

Hamza bulursak forvet alıcaz dedi öyle ahım şahım forvet aranmadı bile burak üzülmesin diye.

Kevin olayında haklısın.

Tellesi göndermiyecem dedi son gün gönderdi niye olcan üzülmesin diye.

Brumaya bu yıl daha çok şans vericem dedi yolladı hatta bahane olarakda sinani daha fazla oynatmak için brumayı yolladım dedi ırkçı herif.

Dursun suçlu , cahil , iş bilmiyo onu herkes biliyo ama hocalar dursundan 100 kat daha fazla suçlu.

Google a gir bak her demecinde forvet alicaz dedi yazin.

Meloya extra izin verdi, yapici davrandi gitmesin diye.

Transfer gorusmesini interle hamza mi yapti yonetim yerine? Hamza mi 3 milyon euro bonservis istedi interden son gun?

Biraz mantik. Meloyu son gun yollayan essegin adi dursundur!

Transfer gorusmesini interle hamza mi yapti yonetim yerine? Hamza mi 3 milyon euro bonservis istedi interden son gun?

valla abi alacağı futbolcunun maliyetini hesaplayan adam satacağı adamın maliyetini de hesaplar 3 milyon Hamzanın bir oyuncuyu yollaması için iyi para takım içi dengeleri önemli

Caceres ismi geçiyor bek/stoper için. Wiel de gelsin o da. Defans berbat.

Forvet alıcaz demedi bulursak alıcaz dedi.

Hoca mı muhasebeci mi belli değil onu veto etti bunu veto etti.

Meloyu göndermeyi kafasuna koymuştu hamza yönetim sözleşme uzattı ama hamza işte kafasına koymuş bi kere yollayacaktı interde hazırda bekliyodu zaten almak için.

Muslera
Caceres
Chedjou
Carole
Van Der Wiel
Donk
Sneijder
Podolski
Damiao

Olabilir transfer dönemi sonrası.

Caceres hem sag bek hem stoper oynayabilen bir oyuncudur.

Almayan vatan hain olarak ilan edilmeli

valla abi alacağı futbolcunun maliyetini hesaplayan adam satacağı adamın maliyetini de hesaplar 3 milyon Hamzanın bir oyuncuyu yollaması için iyi para takım içi dengeleri önemli

Dursun Hamzayı yiyip tüm suçu üzerine atmaya çalıştı üç gramlık beyni ile. Bazı saftirikler bunu yedi tabi. Zaman kazandı.

Hamza nın da yatacak yeri yok. Sayısız hata yaptı ama asıl problem Dursun.

Dursun ile biz kupa mupa alamayız. Ali Dürüst veAb. Alb. ı podyuma çıkarmaması , kardeşini getirmesi, kevin skandalı, kizer skandalı, basketbol sponsor skandalı , tbf ile kriz skandalı, alex in sahte hesabından atılan tweetle fenere dalma skandalı!!!

bunlar bundan sonraki skandalları için sadece bir önsözdü!!

tabi anlayana, hala hamza , denizli diye td ile ugrasan var!!

Caceres gelirse stoper oynar. Wiel de sağ bek te hücuma daha rahat çıkar.

Defansın bu tarz adamlara ihtiyacı var. Ama defans dışında da en az 1 orta saha ve 1 kanat forvet de şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt