Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyon euro verilecekse niye böyle garip bi oyuncuya veriliyo yine mi sögüş yine mi.

Daha iki hafta once statta canli izledim, sagbek icin ancak bu kadar berbat bir tercih yapilabilirdi.

Salih Dursun, Veysel Sari, Tarik Camdal, Van Rhijn

Neden surekli donup dolasip Sabri'ye tutundugumuzun nedeni ortada.

Yok ya harbi biraz önce Polyana falan olalım dedim de millete bunlar hala Scout transferi yapıyorlar ki yaptıkları rezil genç transferleri ortada ya arkadaş şampiyon olacağız müthiş kadro yapacağız diyorsan böyle adamlar almayacaksın iki maç sonra jose gibi olur donk alıyorsun bari beke adam gibi adam al yok ya Allah bildiğiniz gibi yapsın sizi sinir oldum gece gece Sabri gitme reis sıra gene sana gelecek 2 maç sonra

Sent from my iPhone using Tapatalk

hollandali iyidir gelsin

van jin van view bunlar hepsi candirda

da.

wiel gelsin lan

Ajax kulturunu cogaltacak adamlar lazim aslinda bizim takimda.

izlediğim videoda calıp atıp adam geçmişliği yok bir de uzaktan orta mı yapıyor kaleyemi vuruyor hep aynı şeyi yapıyor ben beğenmedim

Noël seninde allah belanı versin nerdeyim bilmiyorum

Envoyé de mon Sony Z3

Büyük ihtimal doğrudur zatn Yazın da jose hiç adı yokken carole adı hiç yokken birden çıktı yabancı basında e geldiler de koca takımımın bekleri rjin carole Allah sabır versin ha büyük müthiş top oynar ama bu kumara girmeyin arkadaş 9 puan gerideyiz müthiş takım kuracağız deyip Ajax gibi dibe vurmuş Takımı'n yedek sağ bekini almak helal dursun helal Denizli ve büyük messi Avcısı utkucan ve ekibi

yalandır inşallah. bi de 3 milyon avro diyolar..gidin linnesi alın onun bunun cocukları.carriloyu alın.

Gecen yaz İbrahimovic gelecek diye duyum yapip bu saatlerde mujdeleyen duyumculara da ben.Hep bu saatlerde ibrahimovic gelirdi sabahlari ise yalanlanirdi.

hollanda'dan bambaşka bir futbolcu alıp geleceğiz bence :D

Transfer onerilerinden

19.12.2015 00:41

Kudret ŞENEL ‏@kudretsenel85 Yarın 2 ayrı oyuncunun Menajeri Floryada olacak.
1- Donk ligi tanıyan ve o bölgede oturmus bır oyuncu oldugu ıcın tercıh edılmıs.
2- Mevlüt transferi 2.planda. İsimler arasında Leandro Damiao var.
3- Muslera için resmi teklifler var.
Umut Bulut'un kabul etmesi durumunda Kasımpaşa ya verilecek.
Emre Çolak için İspanya'dan ve Almanya'dan teklifler var.
Koray Günter için kiralık olarak Kayserispor ve Gençlerbirliği,devrede.
Sağ bek için Holladadan 1 isim var öğrenmeye çalışıyorum.
Muhammed demiri 2 gun once yazmıstık herhalde Mevlut bu durumda out olur.
HOCANIN NET KARARI. TRANSFERDE NOKTA ATISI YAPACAK.

19.12.2015 00:43
Ajax in sagbeki o. Ricardo van Rhijn.

Onceden ogrenmistik.. ;)

Ya hep aynı senaryo ilk iyi isimler sonra Düşüyor sonra bir daha iyi isimler Son adı duyulmamış saçma genç transferler neyse ya sinir oldum ben size iyi geceler kardeşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt