Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse siz yeni transferleri degerlendirin ben yavastan uykuya dalim, yarin 2 yeni Hollandali transferlerin detaylari ortaya cikar bence.

Van Rhijn 1-2 sene önce Chelsea, Arsenal gibi takımların radarına girmiş bir topçu.

Gelmeden bir şey söylemek zor, çıkış yakaladığı döneme geri dönerse iş yapar. Fazla maliyetli değilse denenebilir.

1.5 milyon'a biterse iyi transfer.

Gökmen özdemir yetkililer hollanda'ya gidiyor demisti demek ki dogruymus.

Keske wiel gelseydi

___________Muslera
V.Rhijn Chedjou Denayer Carole
_____R.Donk _______Selçuk
XXX ______Sneijder_____ Podolski
____________XXX

Forvete Kweuke....kanat Babel
Ohhh CL kalitede takım oluruz...

Gecen sene cok "formda" denilen Van Rhijn topla 41 mac oynamis...

2 gol , 1 assist...

Hollanda gibi pamuk bir ligde bile boyleyse...

Sabri bile 4-5 assist yapti simdiden.

Van Rhijn 1-2 sene önce Chelsea, Arsenal gibi takımların radarına girmiş bir topçu.

Gelmeden bir şey söylemek zor, çıkış yakaladığı döneme geri dönerse iş yapar. Fazla maliyetli değilse denenebilir.

Bizim Semih'te Juventus'un radarina giriyor ne var CaN'cagizim.:D

bari hollandaya gitmişken haller'i de alsak

Biz Halley aliriz anca
images

Bizim Semih'te Juventus'un radarina giriyor ne var CaN'cagizim.:D

Semih'e de avrupa'ya yapacağı bir transfer iyi gelebilir.

Bazı oyuncularda aynı takımda kalmanın verdiği rehavet oluyor, gelişeceklerine geri gidiyorlar. Takım ve mümkünse ülke değişince açılıyorlar.

Belki Van Rhijn da bu sıkıntıdan muzdariptir. :D

Semih'e de avrupa'ya yapacağı bir transfer iyi gelebilir.

Bazı oyuncularda aynı takımda kalmanın verdiği rehavet oluyor, gelişeceklerine geri gidiyorlar. Takım ve mümkünse ülke değişince açılıyorlar.

Belki Van Rhijn da bu sıkıntıdan muzdariptir. :D

Bu adam berbat demiyorum zaten ama ya tutarsa diye aliyoruz. Bize olmuş adam lazim. Bir tarafta Carole var zaten. Geçen sene 2 gol 1 asist yapmiş sanirim. Hollanda liginde az degil mi bu:(

Bu adam berbat demiyorum zaten ama ya tutarsa diye aliyoruz. Bize olmuş adam lazim. Bir tarafta Carole var zaten. Geçen sene 2 gol 1 asist yapmiş sanirim. Hollanda liginde az degil mi bu:(

İstatistik olarak parlak değil bence de, zaten dediğin gibi ya tutarsa diye yapılmış bir transfer.

Bekleyip göreceğiz artık. Umarım maliyeti fazla olmaz, o riske değer yani...

Cok az renktas...

Hollanda ligi olmus pamuk ligi. Cok yumusak bir lig ve orada da koca 1 senede sadece 1 asist yapiyorsan hakli olarak sorgularim , sorgulariz...

Yapılan 2 transferde pek memnun etmedi beni eldekilerden çok da fazlası olmayan adamlar bence umarım diğer transferler direk net nokta transfer olur kanat+ forvet bide sağlam sert hırçın stoper olsa eldekiler pamuk gibi hiç caydirmiyolar

Cok az renktas...

Hollanda ligi olmus pamuk ligi. Cok yumusak bir lig ve orada da koca 1 senede sadece 1 asist yapiyorsan hakli olarak sorgularim , sorgulariz...

Van der Wiel de öyle anormal istatistiklerle çıkmadı benim hatırladığım.

Bek oyuncusu için zaten gol ve asist sayısından önce bakılması gereken bir sürü nitelik var bence.

Oyun zekası falan üst düzeyse (lig standartlarına göre) pas oyununa katkı sağlarsa, az biraz da hareketli olsun bu ligde hücumda fark yaratır bek oyuncuları.

Yıllardır Sabri bu ligde süratiyle ekmek yedi, avrupa'da doğru düzgün performans veremeyen Caner'i yerli Alaba ilan ettiler.

Hollanda liginde 1-2 asist yapmış burada hiç yapamaz demek doğru değil yani. Bakarsın burada istatistik olarak da iyi bir grafik yakalar, belli olmaz.

Son düzenleme:
Bu ajax lı bekin savunması nasıl o önemli her şeyden önce.
Gölge savunması yapan birisi ise uzak dursun. Kademe anlayışı iyi değilse yine uzak dursun.
Orta ve Pass yapa bilmesi kriter olmamalı bir bekin ki bizim asıl sorunumuz savunma anlayışında zaten daha çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt