- 16 Haziran 2010
- 208.741
- 162.430
- 6.838
Neyse siz yeni transferleri degerlendirin ben yavastan uykuya dalim, yarin 2 yeni Hollandali transferlerin detaylari ortaya cikar bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Van Rhijn 1-2 sene önce Chelsea, Arsenal gibi takımların radarına girmiş bir topçu.
Gelmeden bir şey söylemek zor, çıkış yakaladığı döneme geri dönerse iş yapar. Fazla maliyetli değilse denenebilir.
bari hollandaya gitmişken haller'i de alsak
Bizim Semih'te Juventus'un radarina giriyor ne var CaN'cagizim.![]()
Semih'e de avrupa'ya yapacağı bir transfer iyi gelebilir.
Bazı oyuncularda aynı takımda kalmanın verdiği rehavet oluyor, gelişeceklerine geri gidiyorlar. Takım ve mümkünse ülke değişince açılıyorlar.
Belki Van Rhijn da bu sıkıntıdan muzdariptir.![]()
Bu adam berbat demiyorum zaten ama ya tutarsa diye aliyoruz. Bize olmuş adam lazim. Bir tarafta Carole var zaten. Geçen sene 2 gol 1 asist yapmiş sanirim. Hollanda liginde az degil mi bu![]()
Bu adam berbat demiyorum zaten ama ya tutarsa diye aliyoruz. Bize olmuş adam lazim. Bir tarafta Carole var zaten. Geçen sene 2 gol 1 asist yapmiş sanirim. Hollanda liginde az degil mi bu![]()
Cok az renktas...
Hollanda ligi olmus pamuk ligi. Cok yumusak bir lig ve orada da koca 1 senede sadece 1 asist yapiyorsan hakli olarak sorgularim , sorgulariz...