Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CXD_v-NWwAA4RNv.jpg

Galatasaray devre arası transfer bütçesi: 12 milyon Euro

çine burağı falan okutsak 8 de ondan gelse 20 milyon edecek yani

ne takım kurulur beeeeeeee

bize hazir oyuncu lazim

caceres, vdwiel, carrillo gibi topçular

bizde yetenek beklenen performansi gösterene kadar lig biter

Ben kesinlikle ne Donku istiyorum ne bu faslı bencil çocuğu. Hele şimdi almak için Donk gibi 30 yaşında 5 ay sonra sözleşmesi bitecek adama 1.75 milyon euro ödemek ihanettir.

Kuzu kuzu bu yıl patladığımızı kabul edecek ve genç oyuncu alıcaz. Araştırıp bu yıl 3 adet genç alalım forvet, sağ bek ve ön libero. Ligue 2 ideal olabilir, biten norveç ligi ideal olabilir. Büyük ihtimal KEvin de kalacak sağ açık olarak. Nasıl olsa yedek de olmadığından adamlar en azından bu yıl banko oynarlar. En geç seneye de Hamit , Burak, Umut, Sabri, Jem, Bilal, Tarık, Semih gibi çöplerden kurtuluruz. Onlar yerine bunların pozisyonlarına banko adamlar alınır. Önümüzdeki sene kurtarılır.

Veli Yiğit : "Galatasaray, Zlatan ibrahimovic'in de menajeri olan Mino Raiola ile PSG'nin sağbeki Van der Wiel için görüştü....."

Hollandadan kanat alinmaz. Çok nadir iyi çıkar. Ligin defanslari okadar berbatki kazımin bile acayip istatistikleri vardı
O da belli olmuyor hocam.Depay Man Utd'ye gitti.Chadli Tottenham'da şuan.Assaidi de Liverpool a gitmişti ama tutunamadi orada.Evet,Hollanda liginden kanat alınması bir risk ama tutarsa da bir daha adam aramiyorsun.

Ben kesinlikle ne Donku istiyorum ne bu faslı bencil çocuğu. Hele şimdi almak için Donk gibi 30 yaşında 5 ay sonra sözleşmesi bitecek adama 1.75 milyon euro ödemek ihanettir.

Kuzu kuzu bu yıl patladığımızı kabul edecek ve genç oyuncu alıcaz. Araştırıp bu yıl 3 adet genç alalım forvet, sağ bek ve ön libero. Ligue 2 ideal olabilir, biten norveç ligi ideal olabilir. Büyük ihtimal KEvin de kalacak sağ açık olarak. Nasıl olsa yedek de olmadığından adamlar en azından bu yıl banko oynarlar. En geç seneye de Hamit , Burak, Umut, Sabri, Jem, Bilal, Tarık, Semih gibi çöplerden kurtuluruz. Onlar yerine bunların pozisyonlarına banko adamlar alınır. Önümüzdeki sene kurtarılır.
Madem transfer yapacaklar, iki tane gerçekten kaliteli ve tartışmasız ilk 11 oyuncusu alsınlar. Donk Rhijn Tannane bir halta yaramaz çöplerdir.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Denizli gelecegin galatasarayini kuracagim demisti :D

Gencleri topluyor bakalim tutacak mi

Bize olmuş birisi lazım. Kendini göstermek isteyen birisi değil. Yoksa Bruma gibi fiyaskolar çıkabilir Allah göstertmesin.

30 yas ve ustu oyuncular alinmayacakmis. Yonetim karari.

bu video da çok kötü bence :D

Tabii videodan net anlaşılmaz daha geniş kapsamlı izleyince anca doğru bir yargıya varılır

Ama oyun zekası kötü,çalımları bir ben arfa mahrez gibi etkileyici değil stil olarak onlara benziyor ama onların 2 tık altı gibi duruyor.

Son tercihleri falan kötü

Tabii bu video için konuşuyorum belki o gün gününde değildi.

Keşke scout bir işe yarasa da adam akıllı bir kanat oyuncusu alsak ya

5 senedir bi kanat oyuncusu bulamadık doğru düzgün

Son düzenleme:
denizli derhal kovulmalidir,yeni bir ontivero hayrovic dalgasini kaldıramaz kulüp

tivitci tayfa transfer yapılmasına mani olmalıdır

vi.nl ve nos daha saglam futbol kaynaklar

telegraaf gibi boş beleş sitelerle ugraşmayiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt