Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Van Rhijn-Chedjou-Caceres-Carole
Mendy-Donk
Tannane-Sneijder-Podolski(Bruma)
Huntelaar

:(

hazır oyuncu var dedigin 3 tane ve bu takımın gol atması icin hazır oyunculardan olusan kaliteli bi hücum hattına sahip olması gerekir peki bu takım deplasmanlarda kac gol pozisyonu üretiyor ve ürettiginin kacı gol oluyor tabi forvetlerimiz umu t ve burak haliyle gol olamıyor yada türkiyede tutan bi tane genc oyuncu transferi söyle haklısın dicem ?
Gol atmak icin hazir oyuncu lazim mantigi da nerden cikti dostum? Forvet'e hazir oyuncu alirsin, birsey demem elbette. Ama Tannane gibi oyunculara da asla hayir diyemem. Bir kere yönetim gercegi, finansal gercekler var ortada.

Dedigim gibi, beklenti o kadar düstü ki, bir an önce Tannane, Donk ve Damiao gelsede sesimi cikarmasam istiyorum. Cünkü bunlar bile hayal bence. Bir Donk gelir.

Huntelaar ismi cikmis. Hayraniyim adamin, severim. Ama 1-2 sene sonra yine temposu daha da düser, tonca para verdikten sonra göndermeye calisirsin. Oyuncu satamama gercegimiz de var. Bir ton genc ve etkili oyuncular var Avrupa'da. Mesela fransa zamanlarindan beri Remy diyip duruyorduk. Bugün alamazsin adami.
Kevin de Bruyne Genk'te oynarken alinsin diyorduk, lig'ten dolayi ciddiye alinmiyordu cocuk.

Yani olay senin elinde. Dogrulari sececeksin.

Bu arada, Tannane haberleri nerden cikti?

Muslera
Van Rhijn-Chedjou-Denayer-Carole
Selcuk-Donk
Tannane-Sneijder-Podolski
L. Damiao

tannane atıf şeyşu kadar oynar mı acaba izledin mi?

iyi oyuncu ama genç,genç dedik diye bruma gibi prof maça çıkmamış biri değil skor yapma becerisi var,bizde iş yapabilecek diye düşünme nedenlerimden en önemlisi etkili fiziği amrabat kadar oynar diye düşünüyorum

Edmilson Junior > Tannane

Tannane'yi izlemedim videolardan baktığım kadarıyla her türlü Edmilson önde

Bir kere Edmilson'un Barca hayali var alırsan büyük paralara satacağın kesin.Bu Tannane en fazla 1 sene oynar yatar bana öyle geliyor

bu oyuncularun hepsini bile alsak hiçbir zaman şu 11 çıkamıyoz hep eksik falan oluyor
Vallah devre arasi bence suanki sartlari goz onunde bulundurursak daha iyisini yapmak zor mali durumdan dolayi. Hayirlisi artik.

madara olur hemde ne biçim madara carole,denayer ve hollandadaki gibi oynarsa tannane dışındaki bütün oyuncular durağan,her mac 5 gol yer takım..

Zaten her mac gol yiyor bu takim eldeki yerli coplerden dolayi, bu kadro suanki kadrodan daha iyi olur.

Muslera
Van Rhijn-Chedjou-Denayer-Carole
Selcuk-Donk
Tannane-Sneijder-Podolski
L. Damiao

Rjin carole donk soru işareti damio tannane Selçuk soru işareti güçlendik mi hala aynı yerde miyiz bilmiyorum ama şampiyon olacağımızı hiç ama hiç sanmıyorum bu takım 17 maçın 14 15 maçı kazanmalı ki önündeki iki rakibi geçebilsin ama bu takım yapamaz rjin falanla hiç olmaz neyse hayırlısı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rjin carole donk soru işareti damio tannane Selçuk belirsiz güçlendik mi hala aynı yerde miyiz bilmiyorum ama şampiyon olacağımızı hiç ama hiç sanmıyorum bu takım 17 maçın 14 15 maçı kazanmalı ki önündeki iki rakibi geçebilsin ama bu takım yapamaz rjin falanla hiç olmaz neyse hayırlısı

Nedir durumlar şimdi?

Tannane'yyi sadece FM'den biliyorum. Van Rhijn'i ise hiç izlemedim. Kaderabek gibi adamı yazın 3 miyon almayan adamlar şimdi sağ bek arıyor.

Bu iki oyuncuyu izleyenler anlatsın da öğrenelim.

dfdfdfdfd.png

Galatasarayin gelecegi. :encouragement:

Gercek su; Bruma'dan sonra ne Tannane alir Galatasaray, ne de Edmilson Junior'u. Zaten taraftar izin vermez haksiz sekilde.

Bruma 'elimize' patlamis. Ulan cocuga sanki adam akilli zemin ve sartlar önüne koyduk. Bir sene sinirlama, bir sene sakatlik vsvs diye gitti cocuk. 1 mac oynayip 5 mac yedek oturdu. Iste Türkiye'nin gercekleri bunlar.

Benim anlamadigim Selcuk İnan'ı yine saymiyorsunuz ki Selcuk iyidir tabi Buraksiz Selcuk iyidir.

Devre arasını pas geçin. Gelecek sene için şimdiden

Sağ bek: Wiel/Debuchy
Ortasaha: Rode/Hojbjerg
Santrafor: Luiz Adriano
Kanat: Mirallas

ile anlaşın yeter.

Nedir durumlar şimdi?

Tannane'yyi sadece FM'den biliyorum. Van Rhijn'i ise hiç izlemedim. Kaderabek gibi adamı yazın 3 miyon almayan adamlar şimdi sağ bek arıyor.

Bu iki oyuncuyu izleyenler anlatsın da öğrenelim.
Bu yil UEFA da Final ligde 5 puan farkla sampiyonluktan vazgectiysen renkdas bu transferler normal transferdir, suanki ekonomik durumu goz onunde bulundurursak yapilacak transferlerdir. Malum takimda 4-5 tane oyuncu eksik ilk 11 icin, anlasilan biraz Hollanda ekolunune dogru gittik, galiba Sneijder in de bu isin icinde parmagi olabilir :)

v. Rhijn pas yapan takimlarda is gorur, ofansif bindirmeleri de vasatin ustunde.
Tannane de Engin Baytar Melo karisimi bir karaktere sahip, biraz deli ve hirslidir, genelde calim atip iceri kateden ve etkili sut ceken bir oyuncu.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt