Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
____________Muslera____________
V.Rhijn__Chedjou__Denayer__Carole
__________Donk__Selçuk_________
___Tannane__Sneijder__Podolski___
____________Damiao____________
Sağ kanatı tanımıyorum bile

Sadece 1 Türk ...bu bile olumlu :D

Yahut Semih,Umut,Olcan Bilal lı kadro dan hertürlü daha iyi olur.
Tabiki çok "risk" transferler.

Ben tanımıyorum Donk-Damiao dışındaki transferleri ama fena adamlar değil diyorlar,Selçuk ise bu sene idare ediyor ve geri kalan yerlilerden çok daha yararlı ama onun yerine daha genç ve iyisini alabilirsek gidebilir tabi.

Selçuk sözleşmeyi kaptığı günden beri yatışta ama diğer yerlilere bakınca pek sırıtmıyo o yüzden kimse ses etmiyo ama bu kadro kurulursa selçukun keli görünür.

Keşke Selçuk gidip Meli 'nun yanına dinamik koşan box2box Oyuncu alsaydık.
Ben Mbia-Darida çok istemiştim yazın,aslında olmayacak iş değildi Meloyu yollardık yine,Selçuka ise ya yedek olacaksın yada gideceksin denirdi Avrupaya yollayabilirdik,Mbia çok rahat alınırdı,Daridada 3.5 M €ya kaçtı sanırsam.

Sadece 1 Türk ...bu bile olumlu :D

Yahut Semih,Umut,Olcan Bilal lı kadro dan hertürlü daha iyi olur.
Tabiki çok "risk" transferler.
Ched-Denayer sağlam olur
Rhijn Sabriden iyidir herhalde
Donk hiç değilse defansif güç katar
Tannane söylendiği gibiyse becerikli kanat eksiğimizi kapar
Damiao ikiz dingillerden daha iyi bir adam en kötü haliyle bile.

yine bir transfer başlığı daha ...
g........ e koymuşlar zaten ne transferi ?? iki üç leş daha alırlar gagbang ederler bizi.
hamza senin ..................

Kanal D de başladı nerelere geldi reis

85a6b79de2a8bf2d2d05ca6db7c9b4d0.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Damiao yu sırf bir özelliği için bile isterim.

"Hava Hakimiyeti".

198213.png

Umut ne zaman hoplamayı bilmez..Burak paşamız ise hareket bile etmiyor hava dan gelen toplara.

Sonuç: Her hava top kayboluyor ...bu da her maç En az iyi " - 5 Atak " oluyor.

Ataklarda ise orta ya yahut Duran topta kafa ile "vurdu mu takar" oyuncu ihtiyacımız var. Damiao hem boyu ile hem zıplayan gücü ile ve kafa vurma tekniği ile bir nevi H. Şükür ve Drogba 'nin veliahtı olabilir bu konuda.

Ayrıca önde duvar olup ...topu tutup geriden oyuncuların öne koşmasını sağlar. Bizde Duvar olacak bir Forvet tipi çok acilen ihtiyaçimiz var. Mevcut forvetler ile her top tenis topu geri dönüyor.

Damiao tutar tutmaz bilemeyiz lakin stil ve Santrafor tip olarak tam ihtiyaç duydumuz oyuncu tipi. Olumlu bakıyorum bu transfer.

Damiao doğru adam mı ben de bilmiyorum fakat dediğin gibi oyun stili olarak pivot santrafora ihtiyaç var ve buna uyuyo görüntü itibariyle.

İkisininde 1 dk bile maçını izlemedim,ama Sabri-Yasinden kötü değildir herhalde bu adamlar,madem alıyoruz böyle adamlar ben olumlu bakıyorum genç adam almak bizim gibi yaşlanmış bir ekip için şart.

Bunlara bişey beğendirmezsin sabri , yasini alkışlarlar jose bi yanlış pas atar ıslıklarlar , burak gol kaçırı alkışlarlar sinan aynısını kaçırırlar yapmadıklarını bırakmazlar hem yıldız olsun hem genç olsun istiyolar alınacak oyuncunun ama bizim ülkenin futbolda ne durumda olduğunu bile bilmiyolar.

Luiz adriano gibi bitirici bir forvet alınmış olsa, ek olarak Vedat Muriqi denenebilir pekala...İri fiziğine rağmen hantal bir hali yok, en çok da kritik anlarda bile soğukkanlı kalabilmesi dikkat çekiyor...Umut' un yarım sezonluk maliyetine halledilir herhalde...

Düşünülecek tarafı bile yok; talibi çıkarsa Burak gönderilmeli, Umut da hazır isteyeni varken postalanmalı...Onların yerini dolduramamaktan endişe ediyorlarsa takımı yenilemeye filan hiç kalkışmasınlar zaten; hiç transfer yapmayıp eldeki ıskartalardan birkaçını paketlesinler yeter...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt