Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala abuk subuk isimlerle uğraşılıyor hala.. Hiç akıllanmamışız çöpe giden bizi batağa götüren anlayıştan..

Verdiğin paraya değecek oyuncu alacaksın..

Stopere Cacares ,
Sağbeke : Thomas Menuier,
Ortasaha : Mecbur donk a kaldık sene sonu yanına melovari bi insan azmanı gerek..
Forvet : Zaza

Denizli ile önümüzdeki sezonda devam etmeyi düşünmüyoruz inşallah? Hoca ne yapacaksa şimdi yapsın, bizim bambaşka bir yeniliğe ihtiyacımız var onunda Denizli ile olmayacağı açık.

Görülüyorki saçma sapan oyuncuları alıp gitmesi gereken oyuncuları da göndermeyecekler. Umarım hiç transfer yapmazlar ve sene sonu da başkan defolup gider.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 5m5 minutes agoView translation
Sağ bek konusunda; Galatasaray yönetimi Van der Wiel'in bonservis bedelini değil, maaş maliyeti fazla buluyor. Pazarlık sürüyor.Alternatifi Ricardo Van Rhijn ise maliyet olarak daha uygun ama onun da scout raporu çok parlak değil.Hollanda-Almanya seferini tamamlayan Fatih İşbecer ve Cenk Ergün İstanbul'a döndü. Raporlarını yazdı. Kararı Mustafa Denizli verecek.

Scout begenmemiş. Sirf maaşi Wiel'den iyi diye almayi düşünüyorlar. Bunlari ipi ile kuyuya inilir mi?

Şu Fatih'in soyismi işbecer. Daha bir iş becerdigini görmedim.

4 transfer bambaşka noktaya getirir 2.yarıyı

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 5m5 minutes agoView translation
Sağ bek konusunda; Galatasaray yönetimi Van der Wiel'in bonservis bedelini değil, maaş maliyeti fazla buluyor. Pazarlık sürüyor.Alternatifi Ricardo Van Rhijn ise maliyet olarak daha uygun ama onun da scout raporu çok parlak değil.Hollanda-Almanya seferini tamamlayan Fatih İşbecer ve Cenk Ergün İstanbul'a döndü. Raporlarını yazdı. Kararı Mustafa Denizli verecek.

Maaş yükü problem değil en kolayı o hiç merak etmesinler..

Gönder tarık ı sabri yi umut u al sana kaynak

van der Wiel isi yas bunu daha once soyledik baska arkadaslarla beraber, sorun zaten kac hafta once belliydi maas sorunu var, galiba yillik 3-3.5 milyon euro net + 4 yillik sozlesme istermis yonetim de bu tur kontratlardan cekiniyor anladigim kadariyla.

Makas çok açıldı.. biz çok az hata yaparak iki kuştan birini altımıza almaya çalışacaz..
Bunun gibi bisey mi
YPPEzZ.jpg

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günü kurtarmak için transfer yapmayalım ne zaman devre arasına kötü girdik o zamankî yönetimler aceleyle kötü transferler yaptılar sonra kulüp bes parasız kaldı hatta şimdiden yaz transfer dönemi için hazırlansak daha iyi olur bu sene bitti zaten şikeci kardesler bırakmazlar bundan sonra ligi bize

bir sürü overrated lesh oyuncu almak yerine 1-2 kalite transfer ve 1 takasla yapabilecek transfer yapilsin, grosskreutzla aramiz düzelsin, yeterli olur.

van der Wiel isi yas bunu daha once soyledik baska arkadaslarla beraber, sorun zaten kac hafta once belliydi maas sorunu var, galiba yillik 3-3.5 milyon euro net + 4 yillik sozlesme istermis yonetim de bu tur kontratlardan cekiniyor anladigim kadariyla.

O parayi istedigini hiç sanmiyorum. maximum 2.5 alir. Bahane uyduruyorlardir. 3.5 MİLYON euro istedigini nereden duydun alper. Hollanda basininda mi yaziyor.

O parayi istedigini hiç sanmiyorum. maximum 2.5 alir. Bahane uyduruyorlardir. 3.5 MİLYON euro istedigini nereden duydun alper. Hollanda basininda mi yaziyor.
Fransiz kaynaklarda gecende PSG ile yeni kontrati sadece 5-6 milyon a yapabilecegini soylemisti bir renkdas, o da dolayisiyla net 2.5 falan ediyor o da PSG ile yani. Turkiye ye gitmeyi sicak bakmazmis ama iyi bir teklifte dusunebilirmis deniyordu, yani bunun Turkcesi 3 milyon euro dan asaga oralara gelmem demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt