Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tannaneyi bir tek ben beğenmiyorum galiba , vardır bir bildiğiniz

article-0-0662ADE5000005DC-358_306x495.jpg

şu adamı serbest kaldığı anda alıcaktın hazırlıcaktın , 2-3 maç gaza gelip atsa medyaydı taraftardı butun psikolojiyi toparlar taşırdı bizi be.

Tannene Van Der Wiel kanati savunma acisindan da baya saglam olur yalniz wielin zaten kalitesi belli tannane savunmaya yardim eden savunmadan top cikartan biri o yuzden buyuk avantaj olur.
Solda ise Carole varken daha az gol yiyorduk Poldi pek yarfim etmez ama yinede geri gelir 2 kanatida saglama almis oluruz ins wiel ve tannane transferleri olur

Ben Arfa'nın da adı geçiyordu da baya istatistik yapmış gibi sezon başında aşağıdaki görüntüyle free Nice'ye gidip dağıtmıştı bizi .
Bs6UJ1dCcAErVNM.jpg

Muslera V.Wiel-Chedjou-Denayer-Carole Ryan Donk-Selçuk O.Tannane-Sneijder-Podolski-Transfer

Gecende birisi demisti Galatasaray 4 oyuncu ile ilgileniyor ve yaslari 18, 21, 24 ve 27 (ne tesaduf) :D

18 yasinda: Arnaud Lusamba
21 yasinda: Tannane
24 yasinda: van Rhijn?
27 yasinda: vd Wiel?

Duz mantik yapalim: van Rhijn olursa yasi 27 olan bir santrafor gelecek, vd Wiel olursa 24 yasinda olan bir forvet ile ilgileniyoruz :D

Ama Damiao 26 yaşında : (

:D

Tannane ile wiel harika olur Sabri ve Yasinden sonra milat olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tannene Van Der Wiel kanati savunma acisindan da baya saglam olur yalniz wielin zaten kalitesi belli tannane savunmaya yardim eden savunmadan top cikartan biri o yuzden buyuk avantaj olur.
Solda ise Carole varken daha az gol yiyorduk Poldi pek yarfim etmez ama yinede geri gelir 2 kanatida saglama almis oluruz ins wiel ve tannane transferleri olur

İleriye tannaneyle top tasıyamazsın bırakın savunma ayaklarını o top ileri gidecek , ben arfa öncelikli veya bir tık altı carrillo alınmalıdır.

Fiorentina Mario Suarez'i kiralayacak diye haberler var.

Bizim orta sahada iş yapar.

----------------Muslera-----------------
Wiel-Chedjou-Daneyer-Carole
----------------Donk-Selcuk-----------
Tannane------Sneijder-------Poldi
--------------------Damiao----------------

Bu kadro ligi dagitmazda napar soyleyin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt