Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tannane anca poldi ve diger yardiran kanatin birinci yedegi olmali. Zaten moroccanlari sevmiyorum, her mac ilk 11 cekilmez.

Ayrica bizim futbolcu bakmamiz gereken yerler belli; ingiltere, fransa ve iskandinav ulkeleri. Sacma sapan oyuncularin pesinden kosmayi biraksinlar artik.

3-4 nokta transferle bile cok sey degisir. Dogru transferlerle hem takim seviye atlar, hemde Muslera, Chedjou, Sneijder ve Poldi gibi oyunculardan alinan verim artar. 12 milyon euroya 4 normal oyuncu yerine 2 fark yaratan oyuncu alinmali, en azindan fark yaratan oyuncu sayimiz 2 artar.

PTT 1.Ligden bugüne kadar transfer edilen hangi oyuncudan verim aldik? Yaserden Batdala Oguzhana kadar, hicbiri rotasyon oyuncusu bile olamadi. Ligler arasindaki kalite farki büyük. Vedati transfer etmek, parayi cöpe atmak demek.

Son düzenleme:
bunların tek amacı sağ beke sabri'den vasat adamlar alarak sabri'yi ölene kadar bu kulüpte tutmak.

3-4 nokta transferle bile cok sey degisir. Dogru transferlerle hem takim seviye atlar, hemde Muslera, Chedjou, Sneijder ve Poldi gibi oyunculardan alinan verim artar. 12 milyon euroya 4 normal oyuncu yerine 2 fark yaratan oyuncu alinmali, en azindan fark yaratan oyuncu sayimiz 2 artar.

PTT 1.Ligden bugüne kadar transfer edilen hangi oyuncudan verim aldik? Yaserden Baltdala Oguzhana kadar, hicbiri rotasyon oyuncusu bile olamadi. Ligler arasindaki kalite farki büyük. Vedati transfer etmek, parayi cöpe atmak demek.

Zanin aciklamalarini okudum. Bizim takimda H.Sükür gibi abilik yapan bir oyuncunun eksikligi büyük. Skyda Costacurta yorumculuk yapiyor. Adam eski dönemleri anlatiyor. Birkac ay önce bir anisini anlatti. Antremandan sonra biraz daha calismak istemisler. Gattuso evine gitmis. Cagirmislar hemen, önce azarlamislar. Antreman bitmis, Gattuso sacini kesmis, lavaboyu yikamamis, Costacurta Gattusoya bir tokat patlatmis. Bizde takim üzerinde otorite kuracak bir oyuncu yok. Takimin kaybetmesi özellikle bazi yerli oyuncularin umrunda bile degil. 2 gün önce, 4.lig takimina karsi ezilen oyuncular, bunu umursamiyorlar bile.
açıkçası bizim kulübün akıllanması için artık en dibe düşmesi lazım ! bu yüzden aslında devre arası transfer yapılmaması belki de kulübün hayrına olacaktır bu sayede evlatlarla ligi 7.sırada bitirip uefada da rezil olursak belki o zaman arenadaki tiyatro gibi maç izleyen taraftar kitlesi adam gibi bir tepki koyar !! bu bizim için çok hayırlı olacak diye düşünüyorum devre arasında alacağımız oyuncular büyük ihtimalle evlatlarımızı üzmeyecek sıradan oyuncular olacaktır !! ve buda kırık bir vazoyu tutkalla yapıştırmaktan başka bir işe yaramaz yepyeni bir vazo almak lazım !!

Son düzenleme:
Yapmayın lan transfer.

Vizyonsuz herifler, önümüzdeki seneleride çöpe atmayın.
Yapacağınız en iyi ve tek iş SEÇİM KARARI ALMAK.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

açıkçası bizim kulübün akıllanması için artık en dibe düşmesi lazım ! bu yüzden aslında devre arası transfer yapılmaması belki de kulübün hayrına olacaktır bu sayede evlatlarla ligi 7.sırada bitirip uefada da rezil olursak belki o zaman arenadaki tiyatro gibi maç izleyen taraftar kitlesi adam gibi bir tepki koyar !! bu bizim için çok hayırlı olacak diye düşünüyorum devre arasında alacağımız oyuncular büyük ihtimalle evlatlarımızı üzmeyecek sıradan oyuncular olacaktır !! ve buda kırık bir vazoyu tutkalla yapıştırmaktan başka bir işe yaramaz yepyeni bir vazo almak lazım !!

Bende aynisini düsünüyorum. Dibi görmedikten sonra radikal kararlar alinmayacak gibi görünüyor. Bu sene dibi görelim, en azindan gelecek yillarimiz kurtulur. Sadece Muslera, Sneijder, Poldi gibi oyuncular icin üzülüyorum.

Bu transfer dönemi Dursun icinde sans. Kisa sürede zaten borc 400 milyon dolar barajini gececek. Dursunu ibra etmezler. Zaten Polatla yakinlasmasi falan tesadüf degil.

Bende aynisini düsünüyorum. Dibi görmedikten sonra radikal kararlar alinmayacak gibi görünüyor. Bu sene dibi görelim, en azindan gelecek yillarimiz kurtulur. Sadece Muslera, Sneijder, Poldi gibi oyuncular icin üzülüyorum.

Bu transfer dönemi Dursun icinde sans. Kisa sürede zaten borc 400 milyon dolar barajini gececek. Dursunu ibra etmezler. Zaten Polatla yakinlasmasi falan tesadüf degil.
üzülmemek elde değil ki bu sene ligde şampiyonluk ve Avrupa da başarı için yapılacak hamleler çok basitti muslera sneijder melo poldi dörtlüsünün yanına perreira ve gignac yada en kötü kalinic alınacaktı durum bu kadar basitti ama biz bilal jem transferleri ve evlatların sözleşmesinin uzatılması gibi gereksiz hamlelerle koca bir seneyi çöpe attık !! şimdi de yapılacak transferler son derece gereksiz olacak çünkü bir türlü ana sorunun takımdaki evlatlardan kaynaklandığını ne gelen teknik adamlar ne yönetim ne de arenadaki taraftar kitlesi anlayamadı !!

Van Der Wiel-Donk-Tannane-Damiao bizi keser yanlarinda bide Cacaresi alirsak super olur Groskeutzda takimda kalip oynarsa efsane olur harbiden baya saglam kadro olur.

Dursun pusuyu attı bekliyor transfer yapacak sonra ceza gelince bakın sizin transfer aşkınız bizi bu hale düşürdü diyecek.

Kevini ikna etsinler abi şu kadro kurulsun ben tamamım ya korkuyom yüzlerine gözlerine bulaştırcaklar

Muslera
Wiel chedjou hakan Carole
Donk selçuk
Poldi sneijder Gros
Damiao

Yedekler;

Cenk
Jose
Sinan
Emre
Denayer
Yasin
Tannane

Wiel-Donk-Carrillo-Damiao harika olur,Burak zorla Çine,JPK Donkla takas,Gross 1 M € bedelle Almanyaya,Koray-Tarık bedelsiz kiraya

Son düzenleme:
sagbeke kevın diks gelio.en çok bu isim öne cıkmış.

Allah aşkına başkan kim dursun;yani adam gibi transfer beklemeyin beyler sonra üzülürsünüz...Bunların yapacağı en iyi en mükemmel transfer istifa etmeleri olacaktır !.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt