Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
483'de de ben olacağım arkadaşla.Fırsat olabilirse görüşürüz orada zaten bizim tribün boş olur gibiGeliyorum Emrah 428 numarada olacam.
hamza TDimiz olsaydi şu an hepimiz depresif olurduk muht. Umut ve Buraki zirt pirt savunurduyapılcak şey cok basit umut kasımpaşaya burak çinlilere satmayan vermeyenin galatasaray işi yok en nisan ayın yönetim de denizli de istifa eder
kim bu arkadaş
Young kim Samet ?
Envoyé de mon Sony Z3
Onu nere aliyonuz kafanızmı iyiWelcome to hell bro Ashley
hamza TDimiz olsaydi şu an hepimiz depresif olurduk muht. Umut ve Buraki zirt pirt savunurdu
Onu nere aliyonuz kafanızmı iyi
Envoyé de mon Sony Z3
denizli'nin niyeti transfer döneminin sonunda belli olacak bence - hamza gibi saç baş yolduran adami gördükten sonra denizliyi biraz süre vermek lazim. O süreden sonra hiç birşey çikmazsa Hamza gibi defolup gider.denizli de sadece konuşuyor icraat yok umut denen gol özürlü adamı kasımpaşa istiyorsan göndericeksin adamın 1,5 sözleşmesi var seney de kalıcak al basına belayı
denizli'nin niyeti transfer döneminin sonunda belli olacak bence - hamza gibi saç baş yolduran adami gördükten sonra denizliyi biraz süre vermek lazim. O süreden sonra hiç birşey çikmazsa Hamza gibi defolup gider.
Peşindeyiz! @PesindeyizApp 1 dk.1 dakika önce
Chedjou'nun ''Ya bırakın gideyim, ya da sözleşmemi uzatın” diyeceği iddia edildi.
(*********************)