- 2 Temmuz 2011
- 140.149
- 60.236
- 5.628
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://www.instagram.com/ryanbabel/
kesin gelir yoksa niye Galatasaray-Kasimpasa macindan resim paylassin
Biz de istiyoruz lakin Napoli de istiyormuş. Yarışın içine Neapel olursa Immobile direk onlara gider. Hem iyi takım hemde doğdu ve büyüdü yer... ıtalyan oyuncular zaten ıtalya da kalmayı tercih ediyorlar çoğu zaman.
Napoli yoksa bize gelebilir iyi bi gelir teklif eder isek.
Immobile Dortmund un oyuncusu.
Sevilla bu sene kiralamış lakin hiç memnun değiller. Yarım sezon tekrardan kırılabilir miyiz tekrardan Sevilla dan ?
dogrusunu yapıyolarbabel'in gelmek istediği cok belli ama bizimkiler almaz gibi
tannane falan onları kovalıyorlar
biz babel teklifini geri çeviirmişiz,babel omzundan sakadmış ayrıca ama hala muhabbedi dönuyo gereksiz bi şekilde ..Babel'i de çok gündem yapmayın bence gündem yaptıkça ihtimali artıyo.
Donk ben yol yaptım taraftara oynadım aldılar sende yap demiştir aynı yoldan ilerliyo işte eski takım arkadaşı ikisi de Hollandalı menajeri kapıda yatıp kalkıyodur.
İhtiyaç mı Kasımpaşaya gitmeden ihtiyaçtı Katara giden adam Niang gibi dönüyo
biz babel teklifini geri çeviirmişiz,babel omzundan sakadmış ayrıca ama hala muhabbedi dönuyo gereksiz bi şekilde ..
Levent tuzemen donka 1.2 mln euro yillik dedi ama yalan dogru gorecez aciklaninca
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Levent tuzemen donka 1.2 mln euro yillik dedi ama yalan dogru gorecez aciklaninca