Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel Arabistan da paraları saysın...göbeği büyütsün ...ne yapar ise yapsın ana BIZE GELMESİN

Ya biri bize uzun boylu yerine hareketli kısa İmmobile tarzı lazım yazmış.

Yapmayın 4-2-3-1 de duvar olup top indirip dar alanda etkili bitirici olmadıktan sonra pırpır olsa ne olur hele ki Türkiye gibi bi ligte arkasında Sino varken.

İmmo harika bi oyuncu ama 4-4-2 deki kısa forvet veya 4-3-3 deki forvet olur 4-2-3-1 de ileri basan bitirici anti-mayışık kule şart

Biz de istiyoruz lakin Napoli de istiyormuş. Yarışın içine Neapel olursa Immobile direk onlara gider. Hem iyi takım hemde doğdu ve büyüdü yer... ıtalyan oyuncular zaten ıtalya da kalmayı tercih ediyorlar çoğu zaman.

Napoli yoksa bize gelebilir iyi bi gelir teklif eder isek.

Ama orada Higuain ve Gabbiadini var; yani ilk 11 sansi yine az bunu istermi bilemiyorum

babel'in gelmek istediği cok belli ama bizimkiler almaz gibi
tannane falan onları kovalıyorlar

Babel'i de çok gündem yapmayın bence gündem yaptıkça ihtimali artıyo.

Donk ben yol yaptım taraftara oynadım aldılar sende yap demiştir aynı yoldan ilerliyo işte eski takım arkadaşı ikisi de Hollandalı menajeri kapıda yatıp kalkıyodur.

İhtiyaç mı Kasımpaşaya gitmeden ihtiyaçtı Katara giden adam Niang gibi dönüyo

Babel'i de çok gündem yapmayın bence gündem yaptıkça ihtimali artıyo.

Donk ben yol yaptım taraftara oynadım aldılar sende yap demiştir aynı yoldan ilerliyo işte eski takım arkadaşı ikisi de Hollandalı menajeri kapıda yatıp kalkıyodur.

İhtiyaç mı Kasımpaşaya gitmeden ihtiyaçtı Katara giden adam Niang gibi dönüyo
biz babel teklifini geri çeviirmişiz,babel omzundan sakadmış ayrıca ama hala muhabbedi dönuyo gereksiz bi şekilde ..

Bence Tassane de gelmez o transfer son güne kalır hep böyle oluyo

biz babel teklifini geri çeviirmişiz,babel omzundan sakadmış ayrıca ama hala muhabbedi dönuyo gereksiz bi şekilde ..

Adam yol yapıyo gündem oluyo milletde yönetime sallıyo da bende omuz yüzünden reddetdiler diye biliyorum daha niye gündem oluyo anlamadım geçen dönemden korkuyo herkes demekki

Levent tuzemen donka 1.2 mln euro yillik dedi ama yalan dogru gorecez aciklaninca

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ryan Donk 1.92 boyundaymış bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt