Tugay Şahin1
Cezalı
- 17 Ocak 2015
- 1.224
- 0
- 496
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mirallas'in yanina yaklasamayiz maliyet acisindan.
Bunu ben yillardir diyorum zaten.Salak saçma sapan adamlara 2 3 verıp takımı copluge döndürmemek lazım yıne
sonra ugras dur göndermek için
5 adam alacağımıza 2 tane sağlam adam al işine bak
Bunu ben yillardir diyorum zaten.
kiralık adamı mı kiralıcaz bence de saçma ama Damiao veto edildi diyo Nevzat eğer doğruysa büyük saçmalık.
Nevzat Dindar @nevzatdindar 11 dk.11 dakika önceİstanbul, Türkiye
CIRO IMMOBILE.. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği İtalyan golcü..
Nevzat Dindar @nevzatdindar 5 dk.5 dakika önceİstanbul, Türkiye
Damiao veto yedi.. Bu yüZden öncelik IMMOBILE..
caceres gelirse sonunda sağ beke geçer gibi duruyor
Büyük Takimlarda cöp bidonu gibi oynadigi yüzünden bundan büyük oyuncu cikmis bu zamandan sonraCiro immobile h.o.
Fırsat Transferi olur.
![]()
Serie A da gol krallı olmak her yiğidin İşi değildir
Büyük Takimlarda cöp bidonu gibi oynadigi yüzünden bundan büyük oyuncu cikmis bu zamandan sonra
Çıkışta hazır oyuncu deyince aklıma denayer geldi adamı doğru dürüst izleyemeden city ye geri vercez galibaCaceres i onceden begenirdim ama son zamanlarda dokulmeye basladi, defans/stoper hatti icin dususe gecmis bir oyuncuyu asla almazdim.
Ya cikista olacak, yada hazir ve oynuyor olacak.
Büyük Takimlarda cöp bidonu gibi oynadigi yüzünden bundan büyük oyuncu cikmis bu zamandan sonra
Senin dedigndede dogruluk var, bizim Takimin cogu oyunculari cöp bidonu bile olamiyorlar.Valla doğru diyosun da bizim takıma da bi bak kardeş -Poldi,Şino,Nando hariç. Çok büyük takım görüntüsü oluşuyor mu objektif olarak ?
Adam stoper olarak geldi ama daha 90 dakika göremedik stoperde.Çıkışta hazır oyuncu deyince aklıma denayer geldi adamı doğru dürüst izleyemeden city ye geri vercez galiba
Adam stoper olarak geldi ama daha 90 dakika göremedik stoperde.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bi maçta oynamıştı maçı hatırlayamadım şimdi iyiydi o maçtaAdam stoper olarak geldi ama daha 90 dakika göremedik stoperde.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bi maçta oynamıştı maçı hatırlayamadım şimdi iyiydi o maçta
@armanınizinde
Scout ekibi, forvet isteyen Mustafa Denizli’ye, Lorient forması giyen Benjamin Moukandjo’yu önerdi. (FourFourTwo) pic.twitter.com/QJZQgDOhyi
Fransa liginde 11 gol birinci 15'le İbra bence iyi istatistik
@armanınizinde
Scout ekibi, forvet isteyen Mustafa Denizli’ye, Lorient forması giyen Benjamin Moukandjo’yu önerdi. (FourFourTwo) pic.twitter.com/QJZQgDOhyi
Fransa liginde 11 gol birinci 15'le İbra bence iyi istatistik