Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın Renkdaşlar.
Nöbeti size bırakıyorum.

Welcome To Immobile
Hayırlı Olsun.

468258558-italys-forward-ciro-immobile-controls-the-gettyimages.jpg

Kimi alırız bilmiyorum ama alınacak oyuncularda birinci şart top kontrolü iyi olsun. İkinci şart futbol beyni iyi olsun. Üçüncü şart da fiziği iyi olsun. Özellikle ilk ikisine dikkat edelim. Bizim gibi bir takımda topu ayağından 2 metre uzaklaştırıp kontrol eden pas atmayı bırakın topu ayağında tutmayı beceremeyen topçuları izlemekten bıktım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eren ligin üstünde bir santrafor çıktı.

su an biz fb veya bjk kime giderse gitsin üst düzey katkı sağlar..

bence fernandao'dan daha etkili bir santrafor. insallah kacırmayız..

Eren Derdiyok bana riskli bir transfer gibi geliyor. En azından 3-4m € fiyatı vardır. Mesele bu para değil, sakatlık problemleri.
Bu riske gireceğimize genç futbolcu riskine girelim daha iyi. Oğulcan Çağlayan'a mesela şans verilebilir.

Eren Derdiyok bana riskli bir transfer gibi geliyor. En azından 3-4m € fiyatı vardır. Mesele bu para değil, sakatlık problemleri.
Bu riske gireceğimize genç futbolcu riskine girelim daha iyi. Oğulcan Çağlayan'a mesela şans verilebilir.

bruma-telles-rodrigez-denayer'e v.s şans verdigimiz gibi mi ?

takıma seviye atlatabilecek bir santrafora ihtiyacımız var. bu santraforda gelisimini tamamlamıs ve sürekli cıkıs icinde olan bir santrafor olmalı..

santrafor mevki icin bir gence harcıyacak zamanımız yok malesef.

Aslanstatics twitteri kapatti mi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri kalacakmış ********************* gazetesine göre parası düşürülüp bir sene uzatılacakmış bu ihtiyar be değişiminden bahsediyor öyle ise iç çamaşırını değiştirerek heralde yapacağınız işi .......

Sent from my iPhone using Tapatalk

İskandinav ligleri iyice arastırılsın.

İskandinav kökenli oyuncuların mücadele gücü ile is ahlakları yüksek oluyor..

4-5 tane usta oyuncun olacak gerisi full iskandinav..

Veysel,Tarik,Salih derken şimdi de Van Rjhin O bbölgeye toplam 15 milyon eeuro para harcadik harcayacaz.

Amac Sabri denen haini kimse kesemedi dedirtmek sanirim.

Shanghai Shenhua teklifini 10 M €'ya çıkardı, yönetim kabul etti ancak yıllık 5 M € teklifine rağmen Burak Yılmaz istemiyor. (Fanatik)

:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt