Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugünkü maç çok önemli puan kaybında lig kesin biter bizim adımıza yapılıcak transferlerinde bi anlamı olmaz

bence şuanki transferler ile kadromuz belli bir seviyeye geldi savunma anlamında

---------------muslera--------------
van rhijn--chedjou--denayer--carole
----------donk----selçuk--------
---tannane----sneijder----podolski--
-----------gerçekBirforvet------

yedek klubesine bakıyoruz; yasin,bilal,gross,hakan,jose,emre,cenk

yedek klubesi bile belli bir seviyede olcan sabri koray semih falan oturmuyor en azından

Sezon sonnda, umut, burak, hamit ve sabriyle yollar ayrılmqk zorunda yoksa değişimden falan bahsetmesinler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk geldi bence bir orta saha daha lazım,yine genç maaşı ucuz olacak bir oyuncu alınmalı hayalim Mendy alırsak çok büyük performans alırız

Yiğit Karagöz @yigito35 26 Ara
Lavezzi

eskiler bilir çok iyi duyumcudur

Umut trabzonda oynarken bir maçta kacirdiği goller yüzünden taraftar ıslıklamıştı,denizlide ligtvde o maçı yorumluyordu,dün gibi hatırlıyorum,umut iyi niyetli ama büyük takımda oynayacak kapasitesi yok demişti

Bizdeyken de bu minvalde yorum yapmıştı; kalmasını istemesi transferde pürüz çıkar da kalırsa özgüveni tümden sarsılmasın diye manevra gibi geliyor bana, istediği santrfor alınırsa gönderir diye umuyorum...

Burak' a ise toz kondurmuyor, çok klas futbolcu sayıyor maalesef...

Umut-Eren takası gerçekleşse, Burak bir şekilde elden çıkarılıp adam gibi bir bitirici alınsa takım birkaç level atlar, diğer mevkiler sezon sonuna bırakılsa da razıyım. Bu sezon hemen hemen kaybedildi zaten...Hatta bugün puan kaybedilse, gelecek sezon planlaması için daha iyi mi olur acaba diye de aklımdan geçiyor hani...

Bizdeyken de bu minvalde yorum yapmıştı; kalmasını istemesi transferde pürüz çıkar da kalırsa özgüveni tümden sarsılmasın diye manevra gibi geliyor bana, istediği santrfor alınırsa gönderir diye umuyorum...

Burak' a ise toz kondurmuyor, çok klas futbolcu sayıyor maalesef...

Umut-Eren takası gerçekleşse, Burak bir şekilde elden çıkarılıp adam gibi bir bitirici alınsa takım birkaç level atlar, diğer mevkiler sezon sonuna bırakılsa da razıyım. Bu sezon hemen hemen kaybedildi zaten...Hatta bugün puan kaybedilse, gelecek sezon planlaması için daha iyi mi olur acaba diye de aklımdan geçiyor hani...

konusmak ile icraat farklı malesef.

zaten söyledigini icraata dökebilecek bir hoca bulamıyoruz.

dışarıdan baksa hamza'da böyle bir kadroyu istemezdi ama iceride farklı oluyor demek ki.

Mustafa efendi güya budama yapacakti,Umut,Sabri gibi cöplükleri yollamadiktan sonra senin yapacagin budamaya s*cayim ben Mustafa!

Umut ile geldiğimiz seviye ile Mehmet Batdal bile gelse seviye atlatır,geçiniz

saçmalamayın kardesim. burası mahalle kulübü degil.

umut'tan daha kötüsü gelemez mantıgı ile santrafor mu alınır ?

gelecek adam tak tak tak oynamalı..

adebayor bir yıldır top oynamıyor, umut'un yarısı kadar bile katkı sağlayamaz.

saçmalamayın kardesim. burası mahalle kulübü degil.

umut'tan daha kötüsü gelemez mantıgı ile santrafor mu alınır ?

gelecek adam tak tak tak oynamalı..

adebayor bir yıldır top oynamıyor, umut'un yarısı kadar bile katkı sağlayamaz.

sneijder,podolski de geldiğinde uzun zamandır maç yapmamıştı,barosu aldığımızda da zamanında kadroya giremiyordu,adebayor form tutacak bir oyuncu,ben immobileyi istiyorum ismi geçenlerden ama adebayora da hayır demem,zaten biz şuan formda devre arasına kadar 10-15 gol atmış bir forvet alamayız,kimsenin ayağı yere basmıyor

sneijder,podolski de geldiğinde uzun zamandır maç yapmamıştı,barosu aldığımızda da zamanında kadroya giremiyordu,adebayor form tutacak bir oyuncu,ben immobileyi istiyorum ismi geçenlerden ama adebayora da hayır demem,zaten biz şuan formda devre arasına kadar 10-15 gol atmış bir forvet alamayız,kimsenin ayağı yere basmıyor

abi bu adam form tutana kadar lig biter. bunu anlatmak istiyorum.

immobile kiralık olarak gelebilir, tutarsa bonservisi alınır.

aynen,keşke paramız olsa o zaman forvete ben yedder,sola boufalı önerelim :(

paramız olsada bu çapsızlar kaliteli adam getiremez.

bize herseyden önce vizyonlu ve futbolcudan anlayan bir yönetim lazım. hocaya falan da sormayacaklar, bulup getirecekler.

zaten hocaların futbolcu aldırmasını hiçbir zaman benimsemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt