Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon gitti ama iyi transferler yapılmalı ya hatta ne transferi şu dursun çapsızo bi gitmeli çok iyi bir planlama lazım

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal gelsin bence kimse yok batırdı yok borç demesin artık ya en azından bi şerefimiz gücümüz vardı şu hale bak kayseri bizi eziyo

İyi başkan iyi bir hoca ve revizyon gerekiyor gelecek seneye rivayı mı satıyolar floryayı mı bişey yapsınlar biz gayrimenkul şirketi değiliz hiçbir branşta iyi gitmiyoruz elimizde ergin hoca olmasına rağmen kadro çok daha iyi olsa neler yaparız

ünal aysal geri gelmeli,batsın kulüp kayyumdan satın alır biri en kötü,daha ne kadar kötü olabilir ki

Bu soyguncular menajerlerle kulübü soyuyorlar. Fatih işbecer denen herif bu kulübü soydular diyip duruyor. Sen soymuyor musun birader. FFP aYagina saçma sapan topçular alip paralari götürdünüz. 2. devre yine soyacaksiniz. Donk'a verin 2 milyon euro bonservis maaşinada 1.5 verin . Ordan götürürsünüz . Maliye bunlari bassin isterim.

adnan öztürk gelip yabancı sportif direktör ceo getirecekti,şuan otel gibi yönetiliyoruz hemde randevu evi gibi işleyen oteller gibi

Roger Schmidt ,Didier Deschamps türevleri yabancı bir hoca lazım hatta mancini gitmese tam revizyon adamı şuan inter herkese tecavüz ediyo 5 ay önce ne haldeydi şimdi ne halde

Muslera
X Chedjou X X
Selçuk X
X Sneijder Poldi
X

Şuan durum bu gerisinin dolması lazım ve iyi bir hocayla

Bana umutu savunacak adamla ömrümün sonuna kadar tartışırım piknik tüpü o adamdan daha iyi oynar ben birçok futbolcu gördüm bu umut kadar boş birisini görmedim aksine bizi batırıyor

umut'u savunan yok. forumdaki mantık yanlış;

ondan daha kötü olamaz mantığı..

bu bir transfer felsefesi olamaz diyorum bende. sırf burak-umut vasat diye önüne gelen bu kulübe santrafor olamaz güzel kardesim.

keza diğer mevkiler icinde aynı ölcüt gecerli.

iyice arastırma yapılmalı, oyuncunun sürüyle maç kaseti izlenmeli, özellikleri analiz edilmeli ve yaz döneminde transfer edilmeli..

adebayor bir yıldır top oynamamıs, bu adam kalite olarak tabiki umut-burak'tan kat kat iyi, tartısması bile komik ama fizik olarak bitmis durumda,

bu adam sence kaç ayda kendine gelebilir ??

Mustafa Denizli'yi hoca diye getiren zihniyetten ne bekliyordunuz? Senenin basindan beri "Hamza istifa, Dursun istifa!" diye diye kanser olduk. Hamzacilar, Dursuncular bugunlerin sorumlusudur. Bu arada bu gunler henuz dip degildir. Daha rezil gunlerimiz olacak. Sneijder'i, Podolski'yi, Muslera'yi bir Anadolu takimina verseniz ne olur? Aynen su anki halimiz olur cunku kadronun geri kalaninin Anadolu takimindan farkli degil. Aslinda hemen bir duzeltme yapayim. Anadolu takimi kadrolari bizim kadrodan daha iyi.

Hamza Hamzaoğlu: Cüneyt ağabey ile otururken Mario Gomez lafı geçti. Burak varken gerek yok dedim.

Şu dakikadan sonra şampiyonluk ultra bir mucize. Gerekirse devre arası transfer yapılmasın yine çöplerle doldurulmasın. Dursun gitsin yeni bir yönetim gelecek yılın yapılanmasını yapsın. Yoksa sene sonu yine hüsran olacak. Transfer yaptık diye gelecek sene de para yok diye adam almayacaklar..

Şu dakikadan sonra şampiyonluk ultra bir mucize. Gerekirse devre arası transfer yapılmasın yine çöplerle doldurulmasın. Dursun gitsin yeni bir yönetim gelecek yılın yapılanmasını yapsın. Yoksa sene sonu yine hüsran olacak. Transfer yaptık diye gelecek sene de para yok diye adam almayacaklar..
cidden dursunun gitmesi gerekli adamın hem klübe vericek 1 kurus parası yok hemde gram futbol vizyonu yok takımı batırmadan düzgün bi baskan mümkünse ünal aysal gelmeli

@Amkspor: Denizli: Bir değişim yaşayacağız. Yaşı yüksek bir takımız... Bu seneki tercihlerimiz, hem ilerisi için hem de bu sezon için olacak.

Belli ya bu dinazor ile tursun rijin strogson mu ne halt bu Tür oyuncular alacak açıklamanın meali bu hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt