Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Polat: "Ben göreve geldiğimde Galatasaray'ın uçan kuşa borcu vardı. Bankalar bize hesap açmazdı"

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adnan Polat: "Dursun Özbek ve yönetimdekiler açıklamak isterlerse kamuoyuna açıklasınlar. Ben yolsuzluğa karışanların listesini verdim"

Adnan Polat: Denizbank'ın Galatasaray'dan 200 milyona yakın alacağı var.

Carillo dururken bu riske girilmez
%100 katilirim carillo dururken riske girilmez ama carillo olmazsa ilk tercih olmasi gereken bir adam.
Tabiki bizim scout ekibinin genis listesinde yoktur bu adam misal gozumuzun onunde olmali misal umar(osmanlispor) kesin listededir cunku adamin elindr beles ligtv paketinden baska birsey yok. Premier ligi de izliyordur tamam daha guzel iddaa kuponu cikarir.

Adnan Polat: "Galatasaray'ın Sberbank'a 200 milyon borcu var. Yarın Ruslar Galatasaray A.Ş'nin sahibi olur, bir Katarlı kulübü alabilir"

Mustafa Denizli'nin açıklamalarına göre, 20 yaş altı 3 oyuncu, bir tane 25 yaş üstü sanıyorum o Donk olacak, diğer transferler de 25 yaş altı olacak. 5 ila 6 transfer olabilir. Mevkilere göre en tecrübeli 3 ismi de Avrupa listesine bildirirler.

2 3 dedi 20 altı bence iki tane alırlar almalılar da üç olmaz bebelerle uğraşmaktan nefret ediyorım bu takımda olmuyor bir De donk üç oldu diğerleri de üç tane olur dört mevki normal yaş ikisi gelecek için olur bu daha mantıklı senin Dediğin olursa bir mevki bok oluyor yani sağ bek kanat ya da forveti pas geçmiş oluyoruz öyle düşündüklerini sanmıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Basima birsey gelmeyecekse eger 15-20 milyon pound civari teklif varsa beklemeden satilmasi taraftariyim. Hem sicak para girisi olur hemde adamin onune bakin yahu sabri-semih-balta-olcan-ched komple 5liyi yenilemedigin surece bu adam macta 10 tane kurtarsa bu yetenek ozurluler yuzunden 11.si defansif hatadan dolayi kaleye girip gol olacak.
Yazik adamin kariyerine de yazik.
Koy oraya cenki o da mac sonunda gol yer degisen birsey olmaz yine kaybederiz.
Bir takimin kaleye ligin en kotu takimindan 3sut gelir 2 sini yerse kizarsin adamin kaleye 10 sut geliyor 20 tane atak yiyorsan kaleye 2 muslera daha koysan nafile.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerine de ruffieri yoklardim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insallah elin gavuru kulubu satin alirda kurtuluruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt