Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Rıdvan Dilmen: "Mustafa hoca sanırım çok transfer yapacak. Öyle mi?" Mustafa Denizli: "Evet doğru."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu an Galatasaray'ın olmadıgı bi ligde oynuyolarRıdvan Dilmen: "Mustafa hoca sanırım çok transfer yapacak. Öyle mi?" Mustafa Denizli: "Evet doğru."
![]()
bu adamlarla dibe indilerse bize ne gibi bir faydası olur ?
kevin diksi alıcaz gibi.
ben sıcak bakıorum,gelsinvan rhijn'i alacağımıza daha mantıklı bir transfer olur 96 doğumlu sürekli ilk11 oynuyor
kevin diksi alıcaz gibi.
Bruma geri gelse keske, takimda bitane hizli dribbling yapacak adam yok. Ama sezon sonu ancak geri gelir galiba.
Malesef turk insaninin futbola bakis acisi, beklentileri, ve sabirsizligi yuzunden bunlar hep bize ve genc oyunculara engel oluyor.evet geçen sene çok maç aldık hızlı çıkışları sayesinde ama bizim gözümüz daha fazlasını aradı hep onda.halbu ki daha fazlası yok artık futbolda.arsenal lig 12. sinden 4 yedi, bitti denen campbell bu sene coştu.mahrez denen adam 500 e alındı şimdi 40 milyon.dönüp dolaşıyor ve iş yine futbolu yönetmekte kitleniyor.bir de leş bir ligde oynadığımız için şampiyonluğa oynayan takımları tökezletecek takım yok,böyle olunca kopan gidiyor ,mağlubiyetlerde aşırı baskı kuruyor üstümüzde ve psikolojik olarak dağılıyoruz.bu ortamda genç oyuncu denemek yetiştirmekte imkansız,sürekli yarıştan kopma stresiyle kadro yapıyorsunuz.halde ortada işte ligin en iyi futbol oynayan takımı a.l. gruplarından çıkamadı.ortam bir şeyler yapmaya hiç müsait değil böyle olunca da gençler harcanıp gidiyor.
İzledim ve neden istemediğimi açıkça belirttim
Senin izlemediğin belli
İzledim izledim merak etme sen.
Kevin Diks ile ilgili yorumlar Van Rhijn gibi olumsuz değil