Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Dilmen: "Mustafa hoca sanırım çok transfer yapacak. Öyle mi?" Mustafa Denizli: "Evet doğru."
CXP883gW8AAWNtY.jpg

VAY anasını ne hallere düştü ulan takım dün maçı izlerken o çaresizliği gördükçe çıldırdım resmen işe yarar eli ayağı düzgün 3 -4 adam olmazmı bir takımda yok işte yokkk

Bruma geri gelse keske, takimda bitane hizli dribbling yapacak adam yok. Ama sezon sonu ancak geri gelir galiba.

evet geçen sene çok maç aldık hızlı çıkışları sayesinde ama bizim gözümüz daha fazlasını aradı hep onda.halbu ki daha fazlası yok artık futbolda.arsenal lig 12. sinden 4 yedi, bitti denen campbell bu sene coştu.mahrez denen adam 500 e alındı şimdi 40 milyon.dönüp dolaşıyor ve iş yine futbolu yönetmekte kitleniyor.bir de leş bir ligde oynadığımız için şampiyonluğa oynayan takımları tökezletecek takım yok,böyle olunca kopan gidiyor ,mağlubiyetlerde aşırı baskı kuruyor üstümüzde ve psikolojik olarak dağılıyoruz.bu ortamda genç oyuncu denemek yetiştirmekte imkansız,sürekli yarıştan kopma stresiyle kadro yapıyorsunuz.halde ortada işte ligin en iyi futbol oynayan takımı a.l. gruplarından çıkamadı.ortam bir şeyler yapmaya hiç müsait değil böyle olunca da gençler harcanıp gidiyor.

evet geçen sene çok maç aldık hızlı çıkışları sayesinde ama bizim gözümüz daha fazlasını aradı hep onda.halbu ki daha fazlası yok artık futbolda.arsenal lig 12. sinden 4 yedi, bitti denen campbell bu sene coştu.mahrez denen adam 500 e alındı şimdi 40 milyon.dönüp dolaşıyor ve iş yine futbolu yönetmekte kitleniyor.bir de leş bir ligde oynadığımız için şampiyonluğa oynayan takımları tökezletecek takım yok,böyle olunca kopan gidiyor ,mağlubiyetlerde aşırı baskı kuruyor üstümüzde ve psikolojik olarak dağılıyoruz.bu ortamda genç oyuncu denemek yetiştirmekte imkansız,sürekli yarıştan kopma stresiyle kadro yapıyorsunuz.halde ortada işte ligin en iyi futbol oynayan takımı a.l. gruplarından çıkamadı.ortam bir şeyler yapmaya hiç müsait değil böyle olunca da gençler harcanıp gidiyor.
Malesef turk insaninin futbola bakis acisi, beklentileri, ve sabirsizligi yuzunden bunlar hep bize ve genc oyunculara engel oluyor.

mantıklı adamları gencleri uygun fiyatlara alacaklarsa taraftarda herkeste sabreder yeterki bruma gibi vitaminsizlere tonla para vermesinler

bruma iyi oyuncu cok begeniyorum ama bizim ligte adamı anında yiyorlar o cılız vücutla

bizim lig fizikle oynanan bir lig forvetede keşke adebayor alınsa önerilmişte bize neden vazgecildi bilmiyorum tam aradıgımız kule tarzı adam hem zenci

Benim kısa bir süre önce bahsettiğim konudan önder özen de bahsetmiş. https://www.milliyet.com.tr/Skorer-...ansfer-tahtasi-kapanabilir--cPAf5wilEB0P.html

Bu işin şakası yok. Kapanacaksa ki kapanabilir, önümüzdeki seneyi kaybetmemek için genç ve alternatifli kadro kurmalıyız.

Bana göre Ligue 2, biten isveç norveç ligi ve Almanyaya kamp kurmuş olmalıyız çoktan. Devre arası adam almak zor ama yapmak zorundayız. Çünkü UEFA toplantıyı Şubata atmıştı. Orada fişimizi 2-3 yıl belimizi doğrultamayacağımız şekilde çekebilir.

Yoksa biz bu seneyi geçtik zaten seneye de şampiyon olamayız bir sonraki sene de!!

Genç ve alternatifli kadro kurarken bakın net 2 forvet, hadi kahretsin ki Donk geldi , 1 tane daha orta saha, Kevin, 2 Sağ bek, 2 stoper (denayer sene sonunda kalmaz hayatta) almak zorundayız. Bunları yaparken de kesinlikle Umut, Burak, Tarık, Sabri, Bilal, Olcan, Semih, Hamit, Jem gibi 5 para etmez çöpleri mümkün mertebe bir fiyata satarak kurtulmamız lazım.

Denizli ise Dursundan aldığı talimat sebebi ile yine 3-4 transferden bahsediyor. Valla 3-4 transfer bizi kurtarmaz asla. Yanarız. Ben soyliyim 2 yıllık transfer yapmak zorundayız.

Sene başı Mbia, Maxi, Gignac, Konoplyanka, Kalinic bonservissizken almayan, Kevini yetiştiremeyen, bunun yerine bilali jemi alan, Burağa West Ham 10 milyon euro vermişken satmayan başta Dursun olmak üzere Hamzanın ve emeği geçen herkesin Allah Belasını versin!!

Şimdi bu devre arası ödeyeceğimiz bonservisler cebimizde kalmış liderliğin tadını çıkarıyorken şimdi gelecek sene büyük ihtimal alacağımız transfer cezası ile 2 yılı daha kaybetmiş olacağız.

Bu Dursunu tanımadan oy atmışlara bir lafım yok. Ama bunu tanıyıp da oy verenlerinin tümünün de Allah Belasını versin!!!! :(

Son düzenleme:
Ben şahsen ekonomik durumun ciddiyetini ve takımın rezalet olduğunu benimseyerek geçen sezon sırf 4. yıldız için şampiyon olmamızı isteyip kendimi bu sezon için hazırlayacağımı düşünmüştüm. Geçen sezon bu zamanlar 2015-2016 sezonu için sıfır beklenti içindeydim. O kadar Galatasaray aşığıyız ve çıtayı yükseltmişiz ki sezon başında büyük umutlar ile transfer bekledik. Halbuki mantıken ben 2014 Aralık ayında bu sezon için hiçbir şey beklemiyordum. Tek istediğim bir şekilde ligi 2. bitirip ŞL gidelim. Yoksa Sneijder'e acayip yazık olacak.

Wesley Sneijder'in durumunun ciddi olduğu ve 2 ay sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. (Fotomaç)

bu ne lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt