Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leicester en az 150 milyon pound kazanmaya bakmalı. Fırsat bu fırsat. Şampiyon olamaz kolay kolay zaten. Piyango vurma zamanı tam şimdi.
Tr de degiliz kardesim
Kulübün en az 10 yılını kurtarmış olurlar.

Bence slaakligin onde gideni olurlar satarlarsa ligde zaten ilk3 te bitirseler yayin geliri galibiyet pirimi falan 100milyon euro alirlar zaten cok rahat daha extralarida cikar bunun satmak akillica olmaz

Melo Muslera kadar oynasaydi satmasını istermiydim Puki

Tamamen farklı durumlar. Melo kötü sezon geçiriyordu, Muslera hala takımın en iyi 2 oyuncularından birisi. Melo için 3m avro vermek istedi Mancini, şimdiki haberlere göre Muslera için 20m avro istiyorlar

Gafil yorum olmuş
Anlamak istemediğin nokta şu melo gitti yerini bilal ve joseyle doldurmaya çalıştılar bugün muslera gitse yerine o kalibrede kaleci bulamayacakları gibi cengi denemeyi bile teklif edecekler sen sanıyosunki melo gidicek yaya gelicek muslera gidicek ospina stegen gelicek net söylüyeyim gelmiyecek! Topçuluk kısmına gelirsek melo bugünkü bütün orta alan topçularımızı fıtık haliyle bile cebinden çıkarır bende isterdim melo gitsin yerine mvila filan zenci ayı gelsin ama olmuyacağı aşikarken eldekinide kaybetmiş olduk

Burak, Umut, Semih, Selcuk, Tarik, Olcan, Hamit, Yasin ve Bilal dursun Muslera satilsin degil mi? :|

Twitterda dolasan konusmalardan birkac bisey yazim.
Van der wiel denildigi gibi +3maas bide imza parasi istiyormus gokmene gore o yuzden zorama sene sonunda da geleebilirmis.
Cacaresde ayni yuksek paralar istiyo4mus
Sag b3ke en yakin isim rijk maliyetinin ucuzlugundan dolayi.
Tannanede en olası transferlerden biri gibi baskanlarida acikladi zaten.
Kudretsenele gorede W.D.Wielle anlasilmis iceriden dogrulattim dedi dun gece.
Immobile haberleride dogruymus Damiaoya gore daha ondeymis suanlik.
Ve Denizli ninde soyledigi gibi genc oyuncular alinabilirmis enaz 6 transferden bahsediliyor

Bence slaakligin onde gideni olurlar satarlarsa ligde zaten ilk3 te bitirseler yayin geliri galibiyet pirimi falan 100milyon euro alirlar zaten cok rahat daha extralarida cikar bunun satmak akillica olmaz
Puan farkı çok değil arkadaki takımlar ile. 150 milyonluk kumar oynaya bilirler resmen. Çöküş yaşama ihtimalde var sonuçta birden ve tepe takla bir bakmışın ligi 6-7ci bitirmişler. Leicester gibi takımın bu kumarı oynaması bence büyük risk. Öyle risk var sonuçta . Ok yine satarlar sene sonu iyi fiyatlara oyuncuları ama o çöküşü yaşarlar ise bu zararları çok daha fazla olur. Leicester gibi takımın bu kumarı oynayamaz bence. Yürek ister vallahi.

van der wiel'in fiyatı 4m miş öyle demiş psg bir yerde gördüm zor yani bonservise 4m maaşı 2.75 falan olsa baya tuzlu oluyor çöpleri göndererek yer açmak var ama bu yönetim yapamaz

20m avroyla neden iyi kaleci bulamayız birader dünyada kaleci mi kalmadı anasını satayım

Muslera'yı bende kalmasını istiyorum ama o paranın yarısıyla kaliteli kaleci diğer 10m avroyla da kaliteli forvet alabiliriz

Dünyada kaleciden bol birşey yok.Ama muslera gibi sağlam kaleciyi bulacak ne yönetim var ne teknik heyet.O yüzden satılmamalı.Yoksa gene zapatalara orkunlara kalırız.

adam almayin lan

sizin alacaginiz adamdan hayirmi gelir

Anlamak istemediğin nokta şu melo gitti yerini bilal ve joseyle doldurmaya çalıştılar bugün muslera gitse yerine o kalibrede kaleci bulamayacakları gibi cengi denemeyi bile teklif edecekler sen sanıyosunki melo gidicek yaya gelicek muslera gidicek ospina stegen gelicek net söylüyeyim gelmiyecek! Topçuluk kısmına gelirsek melo bugünkü bütün orta alan topçularımızı fıtık haliyle bile cebinden çıkarır bende isterdim melo gitsin yerine mvila filan zenci ayı gelsin ama olmuyacağı aşikarken eldekinide kaybetmiş olduk

Melo olayı son günlerde oldu adamlar nasıl o kadar çabuk iyi cdm bulsunlar ki? Zorla Hamzayi savundurma bana.

Melo kendisi gitmek istedi halbuki hem Hamza hem kulüp hem taraftar (ben ve birkaç hariç :D ) gitmesini istemedi.

Yani melo 2-3 hafta önce gitseydi onun yerine en az onun kadar oyuncu bulunabilirdi diye düşünüyorum

20 milyon avroyla Remy ile Handanovic alınabilir ama dediğin gibi yönetim lesh

Son düzenleme:
Geçmişte Elazığspor'dan gönderilen Zeegelaar, 45M euroluk serbest kalma maddesi ile Sporting'e transfer oldu.

CXULGrLWQAEfPXg.jpg

Yılmaz Vural & Zeegelaar :D

CXUPX3eWYAEW5Gn.jpg

Melo olayı son günlerde oldu adamlar nasıl o kadar çabuk iyi cdm bulsunlar ki? Zorla Hamzayi savundurma bana.

Melo kendisi gitmek istedi halbuki hem Hamza hem kulüp hem taraftar (ben ve birkaç hariç :D ) gitmesini istemedi.

Yani melo 2-3 hafta önce gitseydi onun yerine en az onun kadar oyuncu bulunabilirdi diye düşünüyorum
Hahahahahaha iyi kafa şükrü valla o kadar şey yazdım hiçbirşey anlamamışsın yine hala daha iyi dmc bulurlardı diyorsun yazık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt