Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum cidden beyin yok sende ya ben ne anlatıyorum sen ne anlıyosun melo gittikten sonra neden grossgoys yerine dmc almadılar mağdem kapağı taktım sana hadi uza şimdi

Zamanları yoktu diye anlatıyorum sana

Ergen olduğunu o kadar belli etme

Neyse anlamadığına göre tartışmak anlamsız olur

Zamanları yoktu diye anlatıyorum sana

Ergen olduğunu o kadar belli etme

Neyse anlamadığına göre tartışmak anlamsız olur
ya hamza demedimi illa önliberomu olucak bide böyle deniyelim diye adam hep meloya gidicek gözüyle baktı gitceği ta sezon sonundan belliydi ona rağmen dmc aldırmadı kafasında bilal selçuk tandemi vardı hala daha dmc bulurduk erken gitse diyor şaka gibi

Ajaxın yedeğine 3.5 milyon e veren adam i psgnin göz düşmüş olsada holladanın sağ bekine 4 milyon e art 3 milyon e maaş veremiyorsa defolsun gitsin neye başkanlık yapıyorsun.

Birde burada Aysalı suçlar vardı.. adamın aldığı adamlar Muslera Telles Melo Drogba S10 şeyşu ebuoe selçuk, Bruma(boş transfer diyemez kimse sadece tutmadı), Hajroviç(Yine boş transfer diyemez kimse sadece yabancı sınırına takıldı ama karakter bakımından karaktersizmiş) ontivero(adam real madrid alt yapsına gitmiş sonuçta potansiyeli vardı mancinide ısrar edince alındı) tarık( yabancı sınırı vardı ve o dönem taraftarında çok istediği bir transferdi) amrabat(bana kalsa ünal aysa o kadar para verip almazdı fakat o dönemi yine hatırlayın terim çok istedi sonuç tutmadı)

Bu kafa yapısı nereeee

şimdi podolski(zar zor taraftar baskı ile yapılan transfer oda devre arası anlaşıldıgından bağlantı kuruldu yoksa bu gerzeklerin çapı oraya kadar yetmez).. Bilal Donk ajaxın yedeği, adını daha önce duymadığım hurcelles diye bir takımın sağ açığı..jpk, fransa ikinci lig sol beki carole, denayer kiralandı(bu da fenerin altında çok kaldıkları için kiralamaya odaklandılar hata transfer sitesinde değeri 30 milyon e demişti dursun onun havasını atacaktı ama adamın değeri sadece 2,5 milyon e) Gross trasnferinde reziliği anlatmaya gerek yok. Melo gönderildi, telles gönderildi.

Şimdi o hamzacılar ünal aysal gitsinciler sizin ben zeka seviyenize tüküreyim iyimi?.

Kim ne derse desin Ünal aysal klass adamadı herkesin ederi kadar para veriyordu sonuç 4 sezon 3 şampiyonluk iki gruptan çıkma daha ne yapsın adam la. Fenerde olsa bu başkan yere göğe sığdıramazlardı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
araştırmacı muhabir kişilikli arkadaşlar ünal aysalın 1. döneminden şimdiye kadar yapılan bütün transferlerin bonservis ve maaş olarak bir listesini yapabilecek olan var mı? son dönemde ne kadar harcamısız bir öğrenelim
Aydın Aslan
Ümit Çatar

araştırmacı muhabir kişilikli arkadaşlar ünal aysalın 1. döneminden şimdiye kadar yapılan bütün transferlerin bonservis ve maaş olarak bir listesini yapabilecek olan var mı? son dönemde ne kadar harcamısız bir öğrenelim

@Aydın Aslan
@Ümit Çatar

Transfermarkt diye bir site var hepsini tek tek görebilirsin transfer bölümü altinda.

Bi Allahın kuluda demiyor ki burakı satalım...muslera muslera....çin teklif verdi oralı olmadı millet hala muslera muslera...

gerçi siz melo gitsin yauhhh diyen adamlarsınız

Bi Allahın kuluda demiyor ki burakı satalım...muslera muslera....çin teklif verdi oralı olmadı millet hala muslera muslera...

O dönem bende çok kızmıştım o melo gitsin diyenler aziz yıldırımdan daha düşmandır galatasaraya, çünkü içimizde gerizekalılar düşmandan herzaman daha tehlikelidir. Melo gitti sonuç savunma bitik hucum odabıtık çünkü bu iki arayı bulan adam buydu.

onu herkez söylüyorda adam nalet gitmiyor yapisti.bu takimdan en az 8 10 topcu gönderilmesi lazim bu isimlerde belli ,tek satilmayacak oyuncular muslera sneijder .

Geçen sene Muslera satılsın diyordum. artık vazgeçtim. bu yönetim muslerayı satıp parasını ********************* eder. meloyu satıp yerine bilali alanlardan ne beklenir. Ayrıca muslera herzaman satılır kalecinin yaşı önemli değil. satabiliyorsan burakı sat. Bunlar yine eldeki en iyi oyuncuları gönderip burak, umut sabri gibilerine bizi mahkum edeckler.

Melo kendisi gitmek istedi beyler

Hamzayi zorla savundurmayin

Yeni sözleşme imzalandı Hamza aylar önce kalmasını istedi

Bizi zor duruma bırakan birisi varsa o da Melo kendisiydi

Ha yönetim beceriksiz mi evet beceriksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt