Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maddi sikitilarimiz var. 4 yabancı fifa da 6 türk tffde. Sayın ***** Elazığ sehiri ve önemli iş adamlari bi boka yaramıyor. Ama Kulübün durumu iyiken ovulmesini bilirler. Ahmet mehmet Ağar ahh

Bundan dolayi mi istifa etti Ibo ? Ben deli diye, yapti bir agrizalik zannettim.

O değilde Galatasaray forması altında ilk kez bir adaş topçu gördüm görmez olaydım Léo Franco geldi gele gele

Envoyé de mon Sony Z3

Franco varken tarihi fark yersin nereye fark etmiyor? Sizi hiç mi ananız babanız eğitmiyor anlamıyorum ki

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 puan gerideyiz ne yapalım sen söyle defans dörtlüsüne bir bak ondan sonra konus hem francoyu gibi adam niye alıyon git baska kaleci bul bulamıcaklarsa denizli de izleme ekibi de bugun defolup gitsin

aysal başganımızın simoviç transferini ve alt yapıdan turgay şeren'i çıkarmasını asla unutamam.
büyük başgan :005:

11 puan gerideyiz ne yapalım sen söyle defans dörtlüsüne bir bak ondan sonra konus hem francoyu gibi adam niye alıyon git baska kaleci bul bulamıcaklarsa denizli de izleme ekibi de bugun defolup gitsin
Muslera yı satana kadar stoper almasını düşünmedin mi?

Arkadaşlar Muslera Uruguay'a dönmeden güzelce bir uğurlamamız lazım

Omuzlarda gitmeli Muslera

Gsc de baya çöp yorum yapan kişilerle kadrosunu doldurmuş :) takımın hali gsc üyelerinin çoğunun aynası olmuş :)

Muslera yı satana kadar stoper almasını düşünmedin mi?

tebrikler stoperler zaten pazarda satılıyor değil mi?
ben diyorum ki takıma en az 10 adam gerek onu almak için muslerayı burağı kim satılıyorsa satıcaksın bu kadronun miladı doldu

sneijder man.u ile anlaşmış sanırım. muslera dan sonra onuda kaybettik.
çok ağır oldu ikisinin aynı anda gitmesi.

edit. gerçi birden bire sakatlanıverdi anlamalıydık.
yargılanacaksın dursun yargılanacaksın.

Bundan sonra adnan polak ve dursun gibi çapsızlar geleceği için riske gerek var mı? Ayrıca tafi ve mondragon gittikten sonra ne acılar çektik bilir misin,?

Mondragon, Taffi ve Muslera kadar takim ile ic ice olabilecek oyuncular bulmak cok zordur. Misal De Sanctis iyi bir kaleciydi, Italya´nin en iyileri arasinda oldu hep, ama bizde onlar kadar etki sagliyamadi. Morgan ile devam etmek yine iyi olurdu, ama 5 milyon cikarip vermedik. Onun disinda zaten Ufuk, ve Aykut vardi, Leo´da bize geldikten sonra bir daha toparlayamadi zaten...

Mondragon´a 5 Milyon verdik, Muslera´ya 6 milyon arti Cana... Kaliteli kaleci bulmak icin, herzaman iyi para gözden cikarman lazim. Kaleci pozisyonunu hep ucuza kapatmaya calisip, hata yapildi zamaninda.

Son düzenleme:
tebrikler stoperler zaten pazarda satılıyor değil mi?
ben diyorum ki takıma en az 10 adam gerek onu almak için muslerayı burağı kim satılıyorsa satıcaksın bu kadronun miladı doldu
Muslera yı satıp, Donk serdar aziz, Muhammed demir gibi oyuncular istiyorsun yani :) len kaybol

vallahi aptalsiniz. Satin Muslerayi satin. Sattirin anasini satim 20 mio mus. Biyerinize monte edersiniz o 20 mionu. Bu yönetim /gelecek yönetim napar o 20yi biliyormusunuz ? aralarinda bölüp yerler. Mok gibi kalirisiniz ondan sonra . Ama muslerayi sattik . He ayni sezon basi Melo gitsin diye yaptiginiz gibi aynisini yaparsiniz.

Mondragon, Taffi ve Muslera kadar takim ile ic ice olabilecek oyuncular bulmak cok zordur. Misal De Sanctis iyi bir kaleciydi, Italya´nin en iyileri arasinda oldu hep, ama bizde onlar kadar etki sagliyamadi. Morgan ile devam etmek yine iyi olurdu, ama 5 milyon cikarip vermedik. Onun disinda zaten Ufuk, ve Aykut vardi, Leo´da bize geldikten sonra bir daha toparlayamadi zaten...

Mondragon´a 5 Milyon verdik, Muslera´ya 6 milyon arti Cana... Kaliteli kaleci bulmak icin, herzaman iyi para gözden cikarman lazim. Kaleci pozisyonunu hep ucuza kapatmaya calisip, hata yapildi zamaninda.
Zapata :((((( orkun uşak :((( ulan laf konuşuyoruz diye bok konuşuyorsunuz.

ki piyasada muslerdan üstün kaleci alamayiz. Sadece daha kötü olanlari. O da Begovic,ospina,navas,baumann ve Timo Horn iste. Geri kalani cöp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt