Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'dan sonra Sneijder de gitti demek...

Premier Lig izlemek artık daha keyifli olacak.

Muslera yı satıp, Donk serdar aziz, Muhammed demir gibi oyuncular istiyorsun yani :) len kaybol

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne serdar aziz istediğimi yazdım muhammedi demogoji yapıp konuyu çarpıtmak tam da bu oluyor
kulup son 5 yılda 35 m euroluk satış yapmıs
115 m euro para harcamış
dünyada böyle ayakta kalabilen şirket yok er geç batar

Poldi de Köln'e dönecekmiş.Bana gelen bilgi o yönde.Yeni 1 avatar bulmam üzücü olacak.

Muslera 30 Aralık'ta Uruguay'a dönüyor

2 Ocak'ta düğünü var

4-5 Ocak gibi de imzalar atılır o zaman

sneijder man.u ile anlaşmış sanırım. muslera dan sonra onuda kaybettik.
çok ağır oldu ikisinin aynı anda gitmesi.

edit. gerçi birden bire sakatlanıverdi anlamalıydık.
yargılanacaksın dursun yargılanacaksın.
Kaos ortamı yaratma çabaları :D

ne serdar aziz istediğimi yazdım muhammedi demogoji yapıp konuyu çarpıtmak tam da bu oluyor
kulup son 5 yılda 35 m euroluk satış yapmıs
115 m euro para harcamış
dünyada böyle ayakta kalabilen şirket yok er geç batar
Şirketin kurtulması muslera yı satıp, Mustafa sarp tarzı oyuncu almaya mı bağlı yani?

Şirketin kurtulması muslera yı satıp, Mustafa sarp tarzı oyuncu almaya mı bağlı yani?

evet hatta barış özbek direk geri gelmeli ayhan akman ne yapıyor acana bir de siyahi kaleci vardı muslera yerine o gelsin buldum zapataydı

Zapata :((((( orkun uşak :((( ulan laf konuşuyoruz diye bok konuşuyorsunuz.

Yahu kac para ödedin o adamlara ? Kaleye para harcamamak icin oyatilan adamlar bunlar.

Arkadas tarihinde Turgay Seren, Simovic, Mondragon, Taffarel gibi efsaneler bulunduran bir takima, diyorsun ki Aysal gitti diye iyi bir kaleci bir daha gelmez. Simdiye kadar nezaman, kaleye iyi para harcamayi göze aldiysak, hep iyi kaleciler bulabildik.

Sen ne dediginin farkinda degilsin, aysaldan ibaret sanki yüz yillik cinar.

Yahu kac para ödedin o adamlara ? Kaleye para harcamamak icin oyatilan adamlar bunlar.

Arkadas tarihinde Turgay Seren, Simovic, Mondragon, Taffarel gibi efsaneler bulunduran bir takima, diyorsun ki Aysal gitti diye iyi bir kaleci bir daha gelmez. Simdiye kadar nezaman, kaleye iyi para harcamayi göze aldiysak, hep iyi kaleciler bulabildik.

Sen ne dediginin farkinda degilsin, aysaldan ibaret sanki yüz yillik cinar.
Muslera yı satınca daha iyisini yada aynı kalitede birini kaça alacağınızı düşünüyorsunuz da satmaya kalkıyorsunuz

de santics demişken kendisi hakkında çok önemli bi söz vardır tarihin tozlu sayfalarında;

"eğer bir gün savaşa gidersem yanıma bir ordu almama gerek yok bana sadece de santicsi verin yeter"
Rıza Çalımbay - Aralık 2009

bu_sevda_bitmez_galatasaray_1324902389.jpg

ki piyasada muslerdan üstün kaleci alamayiz. Sadece daha kötü olanlari. O da Begovic,ospina,navas,baumann ve Timo Horn iste. Geri kalani cöp.

Kalecilik tamamen bireysel performansa tabi olan bir bölge oldugu icin, iyi transfer yapmak diger pozisyonlara göre daha kolay, ancak isin maaliyeti var. Ancak ben Muslera´yi, daha iyi bir kaleciye bile degismem.

de santics demişken kendisi hakkında çok önemli bi söz vardır tarihin tozlu sayfalarında;

"eğer bir gün savaşa gidersem yanıma bir ordu almama gerek yok bana sadece de santicsi verin yeter"
Rıza Çalımbay - Aralık 2009

bu_sevda_bitmez_galatasaray_1324902389.jpg

gerçekse iyi demiş ama goygoying mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt