Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekledigim gibi, Milan L.Adrianoyu birakmaya istekli. Buraki Cine, Umutu Bursaya satip, gelen parayla L.Adriano ve Damiaoyu almak zor degil.

Florya ya da Rivayi degerlendirmek zaten sart. Mevcut borc yüküyle nereye kadar devam edebiliriz ki?

sence rivayı bize yedirirler miki kimlere peşkeş çekicekler örnegin galatasaray adası gibi 300 bin $ kiraya veriyoruz yıllık kulüp işletse orayı en az 5 10 milyon tl kar edicek mecidiyeköye otel yapıldı kiraya vericez diyor rivada gayrimenkul yapıcaz kiraya vericez diyor kimlere peşkeş cekilecek seyret galatasarayın malı deniz yemeyen keriz

Lionel Carole: "Amcam benim için Saint-Etienne’le görüşmüştü. Ancak Galatasaray’a geldim. Türkiye’ye adapte oldum. Daha iyi olacağım."

Galatasaray'ın, sağ bek ve forvet transferleri için Belçika'da Meunier ve Depoitre ile ilgilendiği iddia ediliyor.(Sporx)
Meuiner gelse keşke o kadar istedim ki yaz döneminde heyecan doruktaydı.. sonlara doğru zaten transfer yapılmıcağını hepimiz anladık rezalet bir dönemdi haber bile çıkmıyodu

Linderoth bize gelmeden önce gazete başlıkları ;

Her maç 12 km koşuyor.Tam bir dinamo

Futbol hayatı boyunca sakatlanmamış

Adam bizde sakatlıklardan doğru dürüst oynayamadı.Florya'nın havasını yiyen sapıtıyor
gelmeden önce kemik,buz adam diyoalrdı ama noldu Lincoln bile daha çok oynadı :)

CXeDCUXW8AAxh4e.png

Hadi iyiyiz lider olmuşuz yine :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt