Halil Mavi
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2009
- 434
- 41
- 1.298
Hamzaa gel evlatlarini al.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Winner eleven isimleri dedim ya harbi ona dogru gidiyoruz.
Muamer Tankovic ne lan isim hakkini baskasina kaptirmis gibi
bizim için en büyük başarı 9-11 yaş katogorisi hariç komple alt yapıyı kapatmaktır.Boşuna masraf son 15 senede 3 futbolcu çıktı semih denen stoper kazması kafa topunu arkadaki boş rakip forvetine atan kazma yani.Diğeri modern futbola tepki olarak doğmuş yer yüzünün görüp görebileceği en kötü sağ bek sabri diğeri yetenekliydi ama o kaçtı gitti Arda.Kapatsınlar alt yapıyıbu genç dediğin hangi mevki için
çoğu duyumcu donk dışında 1 orta saha daha gelicek diyo
2 forvet alıcaz diyende var
burak gidermi bu konudaki görüşün ne teklif varmı yada gitme ihtimali
çünkü bugün haberler çıktı yönetim burağın satılmasına onay verdi gibi
Holy Shit ...
Aydın şu duyumcun viva 1905 4 takipçi diyorum nerden sağlam bizle jb mi geçiyosun![]()
bizim için en büyük başarı 9-11 yaş katogorisi hariç komple alt yapıyı kapatmaktır.Boşuna masraf son 15 senede 3 futbolcu çıktı semih denen stoper kazması kafa topunu arkadaki boş rakip forvetine atan kazma yani.Diğeri modern futbola tepki olarak doğmuş yer yüzünün görüp görebileceği en kötü sağ bek sabri diğeri yetenekliydi ama o kaçtı gitti Arda.Kapatsınlar alt yapıyı
Bokunu çıkarıyor Aydın. Yarım saattir normale dönsün diye ses etmeden izliyorum
sabri ve umut iyi gider valla.Geçen iddialara göre Sabriyi istiyordu
donk yerine melo dönsün ya
cok mu sey istiyorum
son hareketinden sonra bence Mancini de birakir onu
Bu transferlle 17 de 16, 17 hayalleri kuranlar var. mbia, gervinho ve dzeko gibi adamları alırsan 17 de 16 falan olur ama böyle gençlerle olmaz. bu gençlerle şu olur eğer iyi çıkarlarsa önümüzdeki 3-5 senenin kadro planlamasında bizim için faydası olur ama kısa vadede hiçbirşey beklemeyin. birde takım zaten rezil durumda iken bu gençlere nasıl sabredilecek onuda merak ediyorum. kötü sonuçlar devam ettikçe ortalık dahada karışacaktır bu gençlerde mundar olabilir.