Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydın kafayı çalıştırda yunusun duyumları paylaş bari twitterda ::D

Transfer döneminin vazgeçilmezi duyumcular da foruma girmeyi hatırladığına göre nöbet resmen başlamıştır ho.

donk, van rhin, tanane ve edmilson bizim takıma skor olarak hiç bişey katmaz bu adamlar olmasa biz bu ligi 60 puanla bitiririz bu ismi sayılan oyuncular alınırsada yine 60 puanla bitiririz. ama şu var değişim yapılacaksa ben sahada sabri, tarık, yasin, umut gibilerini görmektense bu elemanları görmek isterim o ayrı bişey.

bu genç dediğin hangi mevki için

çoğu duyumcu donk dışında 1 orta saha daha gelicek diyo
2 forvet alıcaz diyende var

burak gidermi bu konudaki görüşün ne teklif varmı yada gitme ihtimali
çünkü bugün haberler çıktı yönetim burağın satılmasına onay verdi gibi
bizim için en büyük başarı 9-11 yaş katogorisi hariç komple alt yapıyı kapatmaktır.Boşuna masraf son 15 senede 3 futbolcu çıktı semih denen stoper kazması kafa topunu arkadaki boş rakip forvetine atan kazma yani.Diğeri modern futbola tepki olarak doğmuş yer yüzünün görüp görebileceği en kötü sağ bek sabri diğeri yetenekliydi ama o kaçtı gitti Arda.Kapatsınlar alt yapıyı

CXWIlxqWEAA_Lo6.png

Holy Shit ...

Aydın şu duyumcun viva 1905 4 takipçi diyorum nerden sağlam bizle jb mi geçiyosun :)

bizim için en büyük başarı 9-11 yaş katogorisi hariç komple alt yapıyı kapatmaktır.Boşuna masraf son 15 senede 3 futbolcu çıktı semih denen stoper kazması kafa topunu arkadaki boş rakip forvetine atan kazma yani.Diğeri modern futbola tepki olarak doğmuş yer yüzünün görüp görebileceği en kötü sağ bek sabri diğeri yetenekliydi ama o kaçtı gitti Arda.Kapatsınlar alt yapıyı

altyapı bi işe yaramıyo zaten,5 sene yedirip içerip anadolu kulübü bazında adam yetiştiriyoz sonrada bedavaa anadolu kulüplerine veriyoruz.vermediklerimizde sabri,semih gibi bela oluyolar bi türlü gitmiyolar kulüpten

Bu transferlle 17 de 16, 17 hayalleri kuranlar var. mbia, gervinho ve dzeko gibi adamları alırsan 17 de 16 falan olur ama böyle gençlerle olmaz. bu gençlerle şu olur eğer iyi çıkarlarsa önümüzdeki 3-5 senenin kadro planlamasında bizim için faydası olur ama kısa vadede hiçbirşey beklemeyin. birde takım zaten rezil durumda iken bu gençlere nasıl sabredilecek onuda merak ediyorum. kötü sonuçlar devam ettikçe ortalık dahada karışacaktır bu gençlerde mundar olabilir.

donk yerine melo dönsün ya

cok mu sey istiyorum

son hareketinden sonra bence Mancini de birakir onu

Bütün forum anladı benim adresim olduğunu siz anlamadıysanız sorun sizde

Bu transferlle 17 de 16, 17 hayalleri kuranlar var. mbia, gervinho ve dzeko gibi adamları alırsan 17 de 16 falan olur ama böyle gençlerle olmaz. bu gençlerle şu olur eğer iyi çıkarlarsa önümüzdeki 3-5 senenin kadro planlamasında bizim için faydası olur ama kısa vadede hiçbirşey beklemeyin. birde takım zaten rezil durumda iken bu gençlere nasıl sabredilecek onuda merak ediyorum. kötü sonuçlar devam ettikçe ortalık dahada karışacaktır bu gençlerde mundar olabilir.

mbia gervinho dzeko+ üst düzey stoper gelse yine 17de16 yapamayız

melo icin twitter'de kampanya yapsak geri almazlar mi acaba

donk iyi falan ama yakistiramiyorum bu formaya

Duyumlara bakarsak donk bir an once imzalasa bari elimizden kaciririz diye korkmaya basladim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt