Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi bir forvet tüm takimi rahatlatir, top alir, top tutar, aralara kosar pozisyon yaratir.

bizim sorunlarimizdan biri burak'ta bu özelliklerin hicbirinin olmamasi.

bundan mütevellit toplarimiz duvara carpar gibi geri geliyor, rakibe hicbir türlü baski ve set kuramiyoruz.

en son rakibe baski kurdugumuz maci hatirlayan var mi (Mancini dönemindeki kopenhag maci haric)?

Hepsine katiliyorum, ama dogr dürüst kanat oyuncun olursa katilirim. Bizde bunu söyleyemeyiz.

Hepsine katiliyorum, ama dogr dürüst kanat oyuncun olursa katilirim. Bizde bunu söyleyemeyiz.
sadece kanat bi işe yaramaz,sadece forvet de bi işe yaramaz ama iki tane nokta atışı gözle görülür düzeltir takımı Senin kanat adamın Yasin gibi bir verimsizse bu puanları bile zor toplarsın.

CXe5I5AWwAEA0RZ.jpg

sadece kanat bi işe yaramaz,sadece forvet de bi işe yaramaz ama iki tane nokta atışı gözle görülür düzeltir takımı Senin kanat adamın Yasin gibi bir verimsizse bu puanları bile zor toplarsın.

Orta saha bekte lazım.Orta saha da sadece donk yetmez bize bir sakatlıkta cortlarız.Ne hücum kalır ne atak.

Adam Feneri AL grubundan çıkarttı ve ligde iyi oynuyor

Neresi kazmamış
Mermi gibi kafası var ama gerçekten fizikle götürüyo çok golü var ama hızlı didaktik oyunlarda iş yapmaz ama savunmayı yorarmı dersen yorar..çalışmanın meyvelerini alıyo her maçta kesinlikle profesyonel bir adam ama ben hala sevmiyorum ben daha göze hoş gelen futbolu seviyorum tiki taka.

Adam Feneri AL grubundan çıkarttı ve ligde iyi oynuyor

Neresi kazmamış

Yıllardır umut Burak gibi top Kontrolü Sıfır adamdan bıktığım için benim gibi herkes bıktığı için aynı öZellikte sadece yaşı ve kafa topu artısı var diye istemem bitirici falan da değil adamlarda caner alper gibi iyi orta açan oyuncular var o da atıyor bir kere bizde öyle vasıfta ortacı adam yok bize topu kontrol edip dağıtacak bir forvet lazım aklı ile oynayan isterse kaplumbağa hızında olsun ama topu kontrol edebilip yanındakine atabilsin Allah korudu fernandao falan fenerliler her gün küfür ediyor adama burada isteyen var garip

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sorun nasıl forvet değil
En basit örnek umut un kayseride atamadığı gol atsa 3 puanla döneceksin
Yıllardır adam gibi forvetimiz yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forvete luiz adriano,immobile, damiao'dan 2 sini al
umutu burağı paketle bir daha forveti konusma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt