Şafak Yılmaz
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2009
- 1.019
- 0
- 1.306
al birini vur ötekine gibi bu damiao ve immobile tercihleri ikisi de geçmişini arayan adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen katılıyorum sonunda adam gibi biri geliyorDamiao bence mario gomez de bejekenin ısrar ettiği gibi arka arkaya oynatırsak gol makinasına dönüşür aradığımız özellikler mevcut immobile çok daha farklı bir oyuncu bize bitirici uzun lazım ilerde top tutabilecek
17de 15 garantisi
sağ bek meunier =4,5m
sağ acık carillo = 4m
önlibero mbia = 0
ön libero+stoper donk = umut+500bin
santrafor damiao,immobile, luiz adriano'da 2si = immobile kiralık, damiao beleş, luiz adriano 6m
stoper martin caceres=3m veya balanta=2,5m veya n'koulou=4m
toplam maliyet maximum= 20m euro
edit: buraktan 7,5m isteseler bugun gelir transfer bütçemiz 12,5 ise bunların hepsi olur
bu sistemle oyanamak isteyen sightorson gitsinDamilyo gelsin yanınada sigtorsomu al arkana yaslan ft 4-4-tiky sinemi dönsek ya
Hem Damiao hem de İmmobile gelsin. Burak ve Umut şutlansın.
buraya da yazıyım
yıllık ücretleri de yazdım ama bizde adam gibi yönetici yok bunları yapıcak
meunier 1,80
cariilo 2,3
mbia 2
donk 1,5
damiao 2,75 immobile 3 luiz adriano 3
stoper için yıllık 2,25
yuvarlak toplam= 13
buraktan 3m,umuttan 1,8 hamitten 3, emreden 500, sabriden 1,8
yuvarlak toplam 10
Burak , sabri , hamit ve umut aynı anda gidicek öyle dursun teklif etse denizlinin kalbine iner burak ve umutu ne kadar sevdiği açık göndermez sabriyi belki hamiti bilmiyorum anca emreyi gönderirler bedavaya.
burağı çinliler
sabriyi hamza
umutu rıza çalımbay istiyor
hamiti de tehdit ederek gönderirsin denizli falan hikaye adamın geldiğinden beri oynadığı yok yeter artık
Ya diyorum ki sana denizli kabul etmez donk umut takasına bile hayır dedi nereye gönderiyo anca konuşur icraat yapmaz takım yaşlı diyip donku alıyo , oyuncu göndermeye gelincede ilk iş koray , jose , emre oluyo.
BURAK bonuslarla 3.5 Umut 2 alıyor. Bu ikiliye de senelik veririz o kadar. Burakdan gelecek bonservisi de İmmobileye kullan oldu bu iş.
o zaman olucak olan şey sana söyliyim gelecek transfer döneminde aldıklarımızı nasıl göndericez diye düşünmek olur baska bişey değil
kolay gelsinHayırlı olsun kardeşim ben yetkililer ile bu durumu konuşmaya gidiyorum.