Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika thomas mönye jordan lukaku kevin diks van rihjn damio immobil ve eren derdiyog interde

17de 15 garantisi

sağ bek meunier =4,5m
sağ acık carillo = 4m
önlibero mbia = 0
ön libero+stoper donk = umut+500bin
santrafor damiao,immobile, luiz adriano'da 2si = immobile kiralık, damiao beleş, luiz adriano 6m
stoper martin caceres=3m veya balanta=2,5m veya n'koulou=4m

toplam maliyet maximum= 20m euro

edit: buraktan 7,5m isteseler bugun gelir transfer bütçemiz 12,5 ise bunların hepsi olur

Son düzenleme:
Damiao bence mario gomez de bejekenin ısrar ettiği gibi arka arkaya oynatırsak gol makinasına dönüşür aradığımız özellikler mevcut immobile çok daha farklı bir oyuncu bize bitirici uzun lazım ilerde top tutabilecek
Aynen katılıyorum sonunda adam gibi biri geliyor

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Damiao ile Mario Gomez'i karsilastiran carpilir. Yahu bir kere kariyerlerini, istatistiklerini karsilastirin, Gomez'in ne kadar daha buyuk oyuncu oldugunu goreceksiniz. Tek transfer kriterimiz "Umut" tan iyi forvet olmamalidir.

yokmu damiao ve immobileden daha iyi forvet şartlarımıza uyan sonucta 3mln yıllık veriyomuşuz

17de 15 garantisi

sağ bek meunier =4,5m
sağ acık carillo = 4m
önlibero mbia = 0
ön libero+stoper donk = umut+500bin
santrafor damiao,immobile, luiz adriano'da 2si = immobile kiralık, damiao beleş, luiz adriano 6m
stoper martin caceres=3m veya balanta=2,5m veya n'koulou=4m

toplam maliyet maximum= 20m euro

edit: buraktan 7,5m isteseler bugun gelir transfer bütçemiz 12,5 ise bunların hepsi olur

buraya da yazıyım
yıllık ücretleri de yazdım ama bizde adam gibi yönetici yok bunları yapıcak

meunier 1,80
cariilo 2,3
mbia 2
donk 1,5
damiao 2,75 immobile 3 luiz adriano 3
stoper için yıllık 2,25

yuvarlak toplam= 13

buraktan 3m,umuttan 1,8 hamitten 3, emreden 500, sabriden 1,8

yuvarlak toplam 10

buraya da yazıyım
yıllık ücretleri de yazdım ama bizde adam gibi yönetici yok bunları yapıcak

meunier 1,80
cariilo 2,3
mbia 2
donk 1,5
damiao 2,75 immobile 3 luiz adriano 3
stoper için yıllık 2,25

yuvarlak toplam= 13

buraktan 3m,umuttan 1,8 hamitten 3, emreden 500, sabriden 1,8

yuvarlak toplam 10

Burak , sabri , hamit ve umut aynı anda gidicek öyle dursun teklif etse denizlinin kalbine iner burak ve umutu ne kadar sevdiği açık göndermez sabriyi belki hamiti bilmiyorum anca emreyi gönderirler bedavaya.

Burak , sabri , hamit ve umut aynı anda gidicek öyle dursun teklif etse denizlinin kalbine iner burak ve umutu ne kadar sevdiği açık göndermez sabriyi belki hamiti bilmiyorum anca emreyi gönderirler bedavaya.

burağı çinliler
sabriyi hamza
umutu rıza çalımbay istiyor
hamiti de tehdit ederek gönderirsin denizli falan hikaye adamın geldiğinden beri oynadığı yok yeter artık

burağı çinliler
sabriyi hamza
umutu rıza çalımbay istiyor
hamiti de tehdit ederek gönderirsin denizli falan hikaye adamın geldiğinden beri oynadığı yok yeter artık

Ya diyorum ki sana denizli kabul etmez donk umut takasına bile hayır dedi nereye gönderiyo anca konuşur icraat yapmaz takım yaşlı diyip donku alıyo , oyuncu göndermeye gelincede ilk iş koray , jose , emre oluyo.

Ya diyorum ki sana denizli kabul etmez donk umut takasına bile hayır dedi nereye gönderiyo anca konuşur icraat yapmaz takım yaşlı diyip donku alıyo , oyuncu göndermeye gelincede ilk iş koray , jose , emre oluyo.

o zaman olucak olan şey sana söyliyim gelecek transfer döneminde aldıklarımızı nasıl göndericez diye düşünmek olur baska bişey değil

o zaman olucak olan şey sana söyliyim gelecek transfer döneminde aldıklarımızı nasıl göndericez diye düşünmek olur baska bişey değil

Aynen bende öyle düşünüyorum hamza gibi potansiyelli oyuncuları gönderir anca bu hamzadan beteri gelmez dedik geldi harbi denizliden de kötüsü gelir mi gelir ne yapıp edip buluyolar.

Damiao'nun hayatında Brezilya dışına çıkmamıs oldugunu hatırlatmak isterim , bu 3M vermemek için baslı basına pazarlık nedeni.

Pato'ya versen kimse tek kelime edemez mesela

Ulan nerede kazma var gidip ona para saçıyor beceriksiz yönetim

GS soyuluyor beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt