- 12 Temmuz 2009
- 60.960
- 24.259
- 3.138
Mehmet Ekici geliyormuş
Kaynak: Aydin Aslan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Ekici geliyormuş
Gomezden iyi istatistik messi ronaldo da var
Gomez 10 milyona alındı bizde o bütçe yok
2 sene önce damiao 30 40 a gidiyodu az daha
Problem solved
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Damiao hayirli olsun.
Galatasaray menajeri Cenk Ergün’ün Mehmet Ekici'yi arayarak, teklifi bizzat kendisine ilettiği kaydedildi.
Maşallah Cenk'de dün Belçika'daydı
Bugün TR de
Almayalım hatta burak umutda gitsin sabri geçsin forveteO zaman almayacaksin. Boyle copleri doldura doldura finansal durum bu hale geldi.
Adam 2016/2017 sezon basinda gelecem eger istiyorsaniz diyor, yada ben mi yanlis anliyorum bunu?
Bu teklif Dumankaya icin cok iyiBerk Özkaya @TurkeyS16908233 2 sa.2 saat önce
Bu arada yönetim Dumankayaya stadın üstünü kapat, salonu yap Dumankaya G.Saray Arena adını verelim ömür boyu diye teklif götürmüş...
Adam 2016/2017 sezon basinda gelecem eger istiyorsaniz diyor, yada ben mi yanlis anliyorum bunu?
tabi akilli, suan trabzonun yildizi ekicidir yani. galatasaray icin sezon bitmis zaten, neden gelsin zaten?akıllı adammış , Selçuk'u kesemeyeceğini biliyor yedek kalaraz gidemez Fransaya
Bu teklif Dumankaya icin cok iyi
aynen, biz oyle bir mallik yaparsak dumankaya aninda evet der ve sözlesmeyi imzalar. bu teklif dursun özbek icin bile cok fazla mallik olurömür boyu ne lan cok fazla bizim için yanlıs olur