Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
1 değil 3 milyona
pardon.. piyasa degeri 1milyon mus .. 3 para degil boyle cocuga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 değil 3 milyona
Transfer nasil yapilir ders 1 :
1)Transfermarkt.com 'a girersin
2)Competitions 'a tiklarsin
3)Top Assist / Top scorers bölumune girersin
4)Dunya'da hangi ligde kim nekadar atmis / kac asist yapmis bakarsin
5)Sozlesmesi 6ay icinde bitecekse bilki bir teklif gòturebilirsin.
pardon.. piyasa degeri 1milyon mus .. 3 para degil boyle cocuga
Bizim Utkucan anca saçma sapan adamları izler
Birde Ontivero'nun takım arkadaşı
Hiç mi ara ara takip etmediniz o takımı,hiç mi gözünüze çarpmadı
Mersinli zenciyle amrabad karışımı bişey videolarda öyle duruyor ben en çog yasin gibi mal mal bakmak yerine pres yaparak rakibe top kaybettirmesini beğendimtannane eğer alınırsa bu kanat yokluğunda ilaç gibi gelebilir adam o uzun boyuna rağmen fişek gibi hızlı.
Mersinli zenciyle amrabad karışımı bişey videolarda öyle duruyor ben en çog yasin gibi mal mal bakmak yerine pres yaparak rakibe top kaybettirmesini beğendim
yasin futbolcu mu kıyas dahi kabul etmez.. tannane hem pas oyununda var fiziği güçlü güzel driplingleri mevcut ve uzun boyuna rağmen çok hızlı.
Bu isim hiç düştümu bilmiyorum ama haris duljevic diye birisi de listede. Rashica diye birisi de. AMA
Tannane
Edmilson
duljevic
3lusunden birisi olacakmış
kim bu
Duyum aldım. Ama o herifi tanımıyorum (duljevic)
Bu isim hiç düştümu bilmiyorum ama haris duljevic diye birisi de listede. Rashica diye birisi de. AMA
Tannane
Edmilson
duljevic
3lusunden birisi olacakmış
kim bu
Duyum aldım. Ama o herifi tanımıyorum (duljevic)
edmilson ve rashica'yı ben de duydum twitterda heyecanlı tipler son 2 gündür bu isimleri çok vurgulamadan paylaşıyor.hayırlısı..uyduruonmu
muSHARP