Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer nasil yapilir ders 1 :

1)Transfermarkt.com 'a girersin
2)Competitions 'a tiklarsin
3)Top Assist / Top scorers bölumune girersin
4)Dunya'da hangi ligde kim nekadar atmis / kac asist yapmis bakarsin
5)Sozlesmesi 6ay icinde bitecekse bilki bir teklif gòturebilirsin.

iStock_000043427396Small.jpg

Bizim Utkucan anca saçma sapan adamları izler

Birde Ontivero'nun takım arkadaşı

Hiç mi ara ara takip etmediniz o takımı,hiç mi gözünüze çarpmadı

takibe bile gerek yok .. gir transfermarkt'a orda hersey yaziyor zaten..

onu bile beceremiyor sonra acidiklarindan adami scout yapmislar .. maas baglayin evinde otursun aciyorsaniz adam''a

tannane eğer alınırsa bu kanat yokluğunda ilaç gibi gelebilir adam o uzun boyuna rağmen fişek gibi hızlı.

Bizimkiler Ontivero yu bile izlememislerdir.

Ontiveroyu teneke kupasında oynatmamız lazım bence çokda boş bir adam değil

tannane eğer alınırsa bu kanat yokluğunda ilaç gibi gelebilir adam o uzun boyuna rağmen fişek gibi hızlı.
Mersinli zenciyle amrabad karışımı bişey videolarda öyle duruyor ben en çog yasin gibi mal mal bakmak yerine pres yaparak rakibe top kaybettirmesini beğendim

Mersinli zenciyle amrabad karışımı bişey videolarda öyle duruyor ben en çog yasin gibi mal mal bakmak yerine pres yaparak rakibe top kaybettirmesini beğendim

yasin futbolcu mu kıyas dahi kabul etmez.. tannane hem pas oyununda var fiziği güçlü güzel driplingleri mevcut ve uzun boyuna rağmen çok hızlı.

yasin futbolcu mu kıyas dahi kabul etmez.. tannane hem pas oyununda var fiziği güçlü güzel driplingleri mevcut ve uzun boyuna rağmen çok hızlı.

Mental sorunlari var. Bu yüzden ajax ve Psv bunu altyapilarindan göndermiş. 3 milyon euro verip bunu alacagima Carillo'ya yönelirim.

Bu isim hiç düştümu bilmiyorum ama haris duljevic diye birisi de listede. Rashica diye birisi de. AMA

Tannane
Edmilson
duljevic
3lusunden birisi olacakmış
kim bu

Duyum aldım. Ama o herifi tanımıyorum (duljevic)

He bide Jordan lukaku düşmüş ortaya ( Sol bek). Olursa olur mantığı. İstekli degillermis, ama alinirsada fena olmazmis

Emre Mor şimdilik gündemde yokmuş
takip ediliyor ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt