Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica son dönemde yapılmış en iyi Scout transferlerinden biri. Evet eksik yönleri var fakat bunun yanında inanılmaz bir potansiyeli var.

Alınırsa mucize gibi bir şey olur herhal

bize mutlaka ve mutlaka arkası dönük oynayabilen top tutan güçlü forvet lazım.........................

adı geçenlerin çoğu böyle değil.....

Donk 2,5 milyon Euro verilecekmiş NTVspor da söyledi.sözleşmesi 6 ay kalan Ada'ma verilen paraya bak kimse bana demesin Ffp falan demesin.beyinsiz bunlar çapsız

Sent from my iPad using Tapatalk

Yönetim Burak Yılmaz'dan ücretinde 500 B € indirim ve kupadaki maç başlarının kaldırılmasını isteyecek. Aksi halde Burak satılacak. (Sabah)

Hamit Altıntop, Katar’a gitmek için izin istedi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcu için 1 M € bonservis talep edilecek. (Milliyet)

Son düzenleme:
Yönetim Burak Yılmaz'dan ücretinde 500 B € indirim ve kupadaki maç başlarının kaldırılmasını isteyecek. Aksi halde Burak satılacak. (Sabah)

Hamit Altıntop, Katar’a gitmek için izin istedi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcu için 1 M € bonservis talep edilecek. (Milliyet)
Kulübe verdiği zararlardan dolayı tebrik edip yollayalim.Bu adamın Galatasaray da oynaması için para ödemesi lazim.

Yine uyandık ve somut bir gelişme yok haberler ortaya atılmaya devam bakalım 2016 neler getiricek Bize

Aspor yazın paso sallamıyor muydu yahu?

Levent Tüzemen denen hıyar atıp tutuyordu. O herifin çalıştığı yerin hiç bir haberine inanmam ben.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
o mala ayarı en güzel erman veriyor.geçen denk geldim ermana laf sokmaya çalıştı ama sadece çalıştı:D

halen transfer yaptırtamadınız mı bu nası birlik nası sinerji

6 ay sözleşmesi kalan adama 2.5 milyon euro bonservis ha. Bravo gerçekten. Hayır bir de adam muhteşem filan da değil. Sıradan bir rotasyon oyuncusu bizim seviyemiz için.

Ya arkadaş ben sizi anlamıyorum Belçika, Hollanda gibi ülkelerden genç gelsin deriz,oranın defansları pamuk gibi bizim lig sert dersiniz,sery ligimizden Donk u alırız vay efendim ülke sınırları dışına çıkamıyoruz yahu gerçekten ne istiyorsunuz ha ben Donk ya da Edmilson demiyorum bu arada ama daha doğmamış çocuğa don biçmek nedir, önce bir alalım sonra bir görelim ilk maçında da ne gömelim ne göklerde gezdirelim gözünüzü seveyim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarik camdal alınsın diye makatini yırtan bir forumduk vesselam..

♠ SINCE 1988 ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt