Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk 2,5 milyon Euro verilecekmiş NTVspor da söyledi.sözleşmesi 6 ay kalan Ada'ma verilen paraya bak kimse bana demesin Ffp falan demesin.beyinsiz bunlar çapsız

Sent from my iPad using Tapatalk
Donk a evet ama bu paraya hayır

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Munier'in bonservisini pahalı bulan Galatasaray daha önce anlaştığı Van Rjhin'i transfer sezonunun acilmasiyla İstanbul getirip resmi sözleşmeyi imzalayacak. Ayrıca Tennane ile kulübü ve oyuncu ile her konuda anlaşan sarı kirmizli ekip bu transferi en gec haftasonu na kadar resmiyete dökmesi bekleniyor. Forvet transferi için de girişimde bulunan Galatasaray Burak'in sakatlığını hızlı atlatması Umut'un da Donk transferinde Kasimpasaya gönderilmemesi nedeniyle bu 2 golcüye alternatif olacak isme bakarken Mevlut'un yüksek maliyeti Vedat Murigi'yi kulübünün satmaya sıcak bakması üzerine Kopenhagen forması giyen Jorgensen ile temas kurdu. Denizli'nin ucuz ve alternatif olmayı kabul edecek birisi olsun dediği forvet transferin de Jorgensen'in uygun maliyeti Aslan'in ağzının suyunu akitiyor.
Taraftarın gitsin diye kampanya yaptığı Sabri ile de Denizli'nin "daha iyi alternatif bulamayiz'" demesi üzerine 1 yıllık yeni sözleşme uygulayacağı ayrıca Avrupadan teklifler alan Semih ve Yasin'in takımda kalmalarını saglamak amacıyla yıllık ücretlerinde bir takım iyileştirmeler yapilacak. Denayer'in de surekli sakatlanması ve Galatasaray da istenen seviye de olmaması nedeniyle devre arasi tekrar City'e yollanacak.

Kaynak: 6.his

Moderatör tarafında düzenlendi:
Meunier de pahalı. Ucuza bırakmazlar.
paraya kıymazsak kimseyi alamıcaz bu gidişle orta sıra takımı oluruz.. mesela NEcid Bursa da rahat oynar ama bize gelse bocalar Tannane ya da başkası kötü transfer değil ama direk katkı verir diyemiyo kimse benim gibi.

Wiel pahalıya kaçtı diyorlar bize. Vazgeçilmiş transferinden. Daha çaylak birilerini bakıyorlarmış

Senin içinde müjde : 2016 yılın en iyi insan ödülünü isterim. Diye diye Buragi yolladım ( en geç yaz 100% gidiyor). Ben çoktan gideceğini demiştim ( Çin durumundan, Monaco ve Twitter işinden öncede). Bu herif duyumu çoktan ilk olarak vermişti.

Arkadasimisin bi abisi eski yonetimindeydi. Hep ilk ağızdan alırdı herşeyi. Şimdi ikinci ağız oldu. Onun dediklerini sizlere ileteyim dedim. İnanan insansın inanmayan inanmasin. Ama kendisi diyor bu yönetim bi s** beceremez en kötü şeye hazırlayın kendinizi ne olur ne olmau
Sen bilirsin aga. Arkadaşımın şusu busu bilmem ne diye duyum veren çok oldu.

Bence hiç girme bu işe.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Donk'a 2,5 Milyon mu? Yuh lan çapsız hırsızlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

OFFICIAL: Hellas Verona have signed free agent Urby Emanuelson.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Muatafa Denizli'nin yeni gözdesi Volkan Fındıklı Galatasaray yöneticileri Konyaspor'un kapısını heran çalabileceği kulislerde konuşuluyor . kaynak transfermark.. Yuh diyorum kimleri beklerken kimler gelecek Allah sen bize sabır ver.

donk'a bonservis olarak 2.5 vermezler. O kadar da ..... olamazlar:38573:

kaça alacaz zannediyodunuz ki.

sene başında oyuncu almayan adamlara sövün bence.

Şuan herkes bizim durumumuzun farkında kimse salak değil..Orta sahasız ligin sonunu görmeyeceğimizi herkes biliyor..Tabi haliyle o parayı talep edecekler..Mantıklı olan Umut takasıydı..Ama Burak gidecek sanıyorum hatta umuyorum ki o zaman helal olsun 2.5 milyona..Donk ligde fark yaratan oyuncuydu.Tek dezavantajı kasımpaşada oynamasıydı ki o kasımpaşa bizle aynı puanda..Genç yaşında Brugge ün kaptanlığını yapmış agresif aynı zamanda çok teknik akıllı futbolu bilen bi adam..Bence çok işimize yarayacak..

Son haberler şöyle gibi;
Van rhijn en uygun sağ bek olarak alındı sanırım..
Tanane wesleyin menejeri ve güven faktörüyle bitti sanırım..
Damiao en uygun forvet olarak alındı sanırım..
Donk kesin bitti.

Burak Hamit GRosskreutz konusunda netlik yok..

Milot Rashica nasıl bir oyuncudur?Millet yine abartıyor mu yoksa yetenekleri mevcut mu?İzledigim videeolarda yetenekli ama fizik gücü Tarık'dan hallice görünüyor.Fizik olarak zayif adamlari istemiyorum artık.

Bizim transferde kriterimiz fizik kalitede olmalı.Takımın boy ortalaması da son derece düsük.Hem Donk hem Mbia gelirse bir nebze feraha kavusuruz bu noktada.Artı Meunier'de 1.90 boyuyla takımımıza katılırsa son derece olumlu hamleler olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt